Denna dag..

Igår fick vi nyckeln till huset så snälla AnnaLena och Mikael började hjälpa oss igår kväll, likaså idag. Men mycket jobb för de ska upp en sån grund tapet innan så inte den andre syns igenom sen.
 
Igår kväll när vi kom hem beslutade jag mig för att ta en snabbis ner till Jönköping och köpa golv så vi kanske kan lägga imorgon ☺ inte varit där så många gånger och visste inte hur jag skulle hitta dit men tack vare gps gick de strålande. Hur jag skulle få hem 11 paket golv trodde jag inte jag skulle klara, men de gjorde jag. Känns skönt när man klarar mer än man tror.
 
Nu vill man bara ha klart allt nu nu nu. Men vi äger ju inte huset än utan blir vårat på ondag
 
 
 
 
 
 
 
Känns som jag aldrig ska åka till Ikea i Örebro igen som vi brukar utan Jönköping i så fall. Kändes som dubbelt så stort varuhus med massa inspiration och grejer som inte finns där. Åkte till Jönköping pga Örebro hade inget golv, de mesta är beställningsvara.
 
 
 
Tänk beställa liknande från USA, snyggt med en bänk / byrå så här framför sängen. Om man nu får plats med det förstås
 
 
Smarta speglar
 
 
 
Nya bestå bänken, just att det var glasskiva på. Funderar på en sån här men lite i valet och kvalet om jag ska ha en sån här eller en hylla, en sån som jag visat er tips om som Ikea har. Får suga på den karamellen en stund till..
 
 
                                      Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.