Dagen D

 
 
Idag blir vi husägare, fast känns ändå inte så då vi ska röja och renovera som sagt i nästan 3 veckor framöver nu. Så ser det mer från då vi får iordning och kan flytta in på något sätt.
 
Igår tog vi en sväng förbi huset först ang lite ärende, sen åkte vi förbi Charlies kompis Alvin och hälsade på. Alltid från då jag kommer hem på eftermiddagen så är oftast C gnällig. Hungrig på gröt vid 18 tiden sen så himla trött. Så somnade vid 19 tiden igår direkt när vi kom hem från dom.
Hade med ett överkast jag köpte i lördags som jag ska sy om till 2 kuddfodral. Ser det framför mig hur det ska se ut men sen är frågan, kommer det bli så? Har inte sytt på symaskin sen jag gick i 9.an så det var ett tagsen. Men samma matchande kuddar som överkast tänkte jag. Hann tyvärr inte med det igår..
 
 
 
 
 
 
Måste visa denna Flapjack jag köpte i lördags i Örebro. Minnen från då jag var liten och var med mamma på lördagarna då vi var i Lidköping på stan och handlade. Brukade besöka hälsokost, då fick jag alltid en sån här med kolasmak. Sett Coop säljer denna men aldrig med just denna smak men jätte god.
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.