Bara för att jag längtar tillbaka

 
Evigt tjat om denna stad men älskar verkligen detta ställe. Känns att det ändå var ett tagsen jag var där nu och hade det varit så hade jag bokat en resa idag. Men superglad och tacksam att mitt liv är som det är idag men kan sakna ärligt talat den där spontaniteten att bara boka en resa och dra, bara tänka på sig själv.
Resa har varit det bästa jag vet ihop just med shopping också. När jag berättade för min mamma att jag var gravid var hon först lite orolig men så klart superglad, men just över att hur ska det passa in i ditt liv. Du som är så spontan och reser iväg då och då och lägger alla pengar på just det. Men det har ju gått bra så klart :)
 
Låter egoistiskt men glad att jag rest mycket innan och prioriterat det innan jag nu fick barn.
Känner att jag får stå ut med att längta ett tag till, för det första känner jag att Charlie inte får ut så mycket av att åka till New York nu, just flygtimmarna och tidsomställningen. Blir inte samma sak heller att ha med sig ett barn, så får vänta ett tag till. Kanske kan jag åka själv ett par få dagar nästa år om det hade gått?
Nu läggs alla pengar och energi på nya huset som vi ska flytta in i imorgon.
 
En härlig promenad i Central Park, en picknick där. Strosa upp och ned på gatorna och bara njuta av härlig shopping och god mat åhhhh.
Känslan när man sitter i taxin från flygplatsen på väg in i Manhattan, den är så härlig!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Annars kan man ju resa precis lika mycket eller ännu mer när man har barn fast utan dem. Fråga min man 😂 vet inte hur många resor han gjort sen vi fick Simon 😊 När barnen är lite äldre och vi lite rikare ska vi ta med dem världen runt 😄

Förresten det var jag Sofia som skrev förra 😊

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.