Efter regn kommer solsken

Så här känner jag allmänt idag, inte bästa humör. Trist väder och allt går inte riktigt som jag vill men man måste ju gå igenom vissa grejer för att det ska bli bättre, så är det ju tyvärr. Efter regn kommer ju solsken
 
En annan sak jag är irriterad över är en person jag har haft i mitt liv och verkligen brydde mig om, gav allt och var helt ärlig. Den personen jag litade på behandlade mig väldigt illa, som skit helt enkelt i slutet så skulle igentligen vilja ha en ursäkt över dom tårarna jag gråtit över det.
Och denna personen vet att jag blivit sviken av folk innan och gjorde själv samma sak. Sa att vissa personer inte var schyssta emot mig men det visar sig att det är dom som verkligen tyckte om mig och brydde sig om mig för det är dom som finns i mitt liv nu.
Hämtade mig den dagen jag klev av och var helt förstörd, inte fanns du där då heller och tröstade mig. Tänkte bara på sig själv och tyckte synd om att allt var så dåligt.
Visst det var dåligt men det kunde ha vänt och blivit värt det i slutändan om det var på riktigt men visade sig att det inte alls var så. Men man lär sig och växer som person, allt har väll sin mening i slutändan.
Ska inte skriva mer om detta nu, sätter punkt där!
 Som du säger gumman efter regn kommer solsken:) Hade en pissdag igår, hade lust O bara gräva ner mig!! Jag tror stenhårt på ödet....finns en mening med allt som sker på gott O ont:)

Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.