Vet inte va jag ska göra riktigt

Nu har jag inte bloggat på en vecka typ och kan ärligt säga att denna vecka vart den värsta i hela mitt liv känns det som. Vill inte gå in på detaljer, det finns alltid folk som gottar sig åt andras sorg. Mycket händer i mitt liv men denna vecka efter jobbet har jag bara legat i soffan hemma helt apatisk känns det som inte orkat något.
Det går säkert över förhoppningsvis. Men till den stora frågan, ska jag fortsätta blogga eller sluta, bloggen kanske kan göra att det blir lättare att komma igång igen och kanske skärper jag mig och får inspiration. Men just nu känns det som den suger, kan inte bestämma mig. Har tagit bort min facebook också och utan den samt blogg känner man sig rätt utanför allt eller hur man ska säga. Har iof en massa att visa för har flyttat nu också till en lägenhet då jag inrett den i helt vitt nästan, känns bra.
Men hjälp mig, va tycker ni ska jag fortsätta eller inte? Något som jag ser fram emot är min lilla tripp ENSAM till London som är snart.
 
Ska inreda min inglasade balkong snart, funderade på denna stol men vet inte.
 
 Hm, de känner du bäst sj gumman!! Kan ju va skönt att ha bloggen o pyssla med;) Men förstår hur du känner...efter regn kommer solsken <3 kraaaaam

Det låter tufft, hoppas det löser sig!

Strunta i folk som tycker om att läsa om andras olycka!! Jag tror att bloggen kan vara bra att ha. Även fast att saker suger nu kommer det att komma dagar då du hittar glädje igen. Jag tror att du kommer må bra om du skriver om det goda i livet. Om din kommande Londonresa, om roliga saker som du hittar på med dina kompisar och om annat kul! Om du inte vill skriva på ett tag så ta en paus. Men jag tror att du kommer sakna bloggen om du tar bort den helt. Men det är klart att du ska göra det du vill!!! Stor kram!!

KRAM!
Det är klart att du ska fortsätta blogga! Men på DINA villkor! Blogga när du VILL och inte för att du "måste"!

Forsätt blogga såklart!!:) kram Malin

Låter inte kul, har också haft det tufft senaste veckorna. Man får hoppas att det ordnar sig! åh nice med lgh, vore kul att se bilder :)

Klart du ska känna själv och vill du ej ha kvar bloggen ska du ej blogga, men vill gärna ha den kvar. Kanske du är i en svacka nu bara.

Pausa bloggen och lösenskydda den tillfälligt bara, ta bort den helt är onödigt =(

Tycker du ska göra vad du känner för, har du ingen motivation eller lust att blogga för tillfället ska du inte göra det heller och ångrar du dig kan du alltid ta upp bloggen igen om några månader. Eller starta en ny, som en nystart liksom? Sköt om dig iaf, vet ju inte vad som har hänt men vad det än är så kommer det bli bra såsmåningom. Stor kram!

Fortsätt blogga!

Hej söta! Kom precis på att jag inte hört från dig på ett tag så jag tittade in här. Usch vad trist att du har det jobbigt just nu, jag hoppas att det snart blir bättre och jag vill bara säga att jag gillar att läsa dina kommentarer hos mig plus att kika in på din fina blogg. Du får inte sluta! :D
Stor kram på dig!
/A

Men åååh vad ledsen jag blir av att höra att du mår dåligt :( Kan du inte maila mig och berätta? Vill gärna finnas här för dig, för jag vet hur det känns att må sådär dåligt.. Så maila mig om du känner att du har tid och lust men ingen press!

Och det med bloggen, gör bara som du känner. Själv när jag mår dåligt vill jag inte blogga. Det är viktigare hur du mår än att bloggen uppdateras! Men jag blir självklart glad om du fortsätter blogga plus att det kan få dig att tänka på annat en stund!

Den stolen förresten ovan tycker jag är jättefin, har själv kikat på den!

Styrekramar till dig!!

Oj, vilken fin balkong du har fått nu! :) Jag tycker absolut att du ska fortsätta blogga, jag gillar din blogg (du var btw en av de första som kommenterade min blogg). Blir alltid så glad av dina kommentar & du har en positiv och fin blogg som jag gillar att kika in på! Kram och ta hand om dig!

Oj, vilken fin balkong du har fått nu! :) Jag tycker absolut att du ska fortsätta blogga, jag gillar din blogg (du var btw en av de första som kommenterade min blogg). Blir alltid så glad av dina kommentarer & du har en positiv och fin blogg som jag gillar att kika in på! Kram och ta hand om dig!

... skriver en kommentar igen, är det din balkong? Ne? Haha dum jag är, gick in och kollade nu och såg prislappar på allt. Lurades av att den var inglasad! Hoppas du trivs bra i nya lägenheten i alla fall :)

hallo där

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.