SorgligtÄrligt talat senaste säsongen & denna har jag bara kollat något avsnitt av Desperate Housewife för det har varit så mörkt, mycket hemska saker hela tiden. T.o.m en vän till mig som alltid älskat denna serie inte kollar längre så stämmer det ju in. Men blev glad förra veckan då en kompis berättade att Lynette blivit tillsammans med Tom igen, inte gillat henne så mkt men dom passar ändå bra ihop.
Nu kollar jag på sista avsnittet & så sorgligt när hon går bort (skriver inte vem ifall någon inte hunnit kolla än) men så jag gråter, jag är såå rädd för döden, skrämmer mig vill att alla ska leva hela tiden iaf dom jag har kär & ålderdom gör mig nervös ändå är det fint men det är för att man vet inte hur länge man kommer få ha dom nära, man vet igentligen aldrig hur länge man lever men som sagt får mig att bli så ledsen.
Jaja sak samma nu ska jag gå tillbaks till soffan & kolla sista delen nu innan det slutar för alltid.'


Sv: jaaa usch, fast vet du va de sjuka är...tro det eller ej men Det är en "tjej" som har varit otrogen...(min vän) är en kille!!!Joooo jag är ledig;))) ska bli så skönt!!!!

jag har itne följt ngt haha så ja inte depp för migg :CSV: för mig med, tog fram marmelade jag gjorde i spanien förra året och kände att det var dags!puss

det blir så tomt när en tv-serie man följer tar slut :/

Åh, måste se det!

sorgligt med slutet på DH, men tur det finns boxar osv :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.