Några från igår..


Vi var ju nära på att inte komma med flyget hem pga en surkärring på flygplatsen sen va vi också lite sena så vårat fel men hon menade att vi lika gärna kunde gå ut från flygplatsen igen & jag frågade va ska vi göra? Hon brydde sig inte, hade panik frågade en annan tjej så kommer kärringen igen & säger jag har pratat med henne & förklarat 3 ggr att dom inte kommer hinna.
Står i passkontrollen osv men sen till slut säger hon att vi kan få betala en avgift för att gå till en snabbkö för säkerhetskontrollen de va ju de en annan sa innan henne men ja herrgud så rörigt. Åkte fast pep överallt på mig typiskt sen sprang vi snabbt igenom hela Standted barfota med skor, örhängen tröja osv i händerna & visar sig att flyget är en halvtimme försenat så glada vi var herregud grät nästan. Men säger de jävla kärring va med om en liknande sak förra sommaren & typiskt i London med, dom är ju inte hjälpsamma överhuvudtaget men nu är jag hemma iaf sköönt.
Förutom det hade vi en bra dag, hann bara med 2 butiker primark & en snabbis på forever21 gillar inte den butiken men just smyckesavdelningen fastar jag alltid på så mycket fint.
På flyget dit..Inne på Forever21
som barn i en godisbutik för miglite shopping inne på primarkForever21 igenväskan jag fick med mig hemDessa 2 halsband blev det på Forever21!Ang shoppingen kom hem med några nya skor samt några halsband, i klädväg hann jag eller hittade inte något tyvärr. Men får väll åka dit igen MEN känns inte så sugen på det när jag tänker på den där tanten grrrhhh vaddå hamnat på fel arbetsplats?
Sv: jaa, sjukt gott :D

Ohh ha det toppen nu och härligt att se lite bilder

Åh, så underbart att vara i London! Shoppingen är helt fantastisk :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.