Lyxproblem?!?
Haft ett irriterat högeröga sen ungefär då jag var på möhippan i Göteborg för 2 veckorsen. Vet jag hade de lite på fredagen men tog ändå i linserna sen va jag utan dom i någon dag sen i & ur. Senast onsdags hade jag i dom sen utan resten av veckan & tog i dom igår sen blev ögat rött som det blivit senaste tiden efter jag använt dom & skaver så blev galen på det om det var linserna eller ej. Så fick en tid idag hos optikern & visade sig att under ögonlocken så var det små blåsor eller knottror tror jag hon kallade de & jag har linsförbud månaden ut. Va väll bra de inte var värre så sett MEN jag har använt färgade bruna månadlinser i 9 år nu & har liksom blivit jag men nu får jag inte fuska utan ha mina blå/gröna ögon resten av juni. Kan berott på pollen som var, har aldrig haft sån irritation någonsin som denna vår emot björk ex så ant får jag för det för jag inte skötte mig utan använde linser ändå. Usch har ni vart med om det?

Hon sa det kan va längre men eftersom det inte vart så mycket så kan det bli att det försvinner men hon hade haft en annan för ett tagsen som hade värre än jag & fick testa sig fram med endagslinser & fick ha uppehåll i ett år, jag vet lyxproblem men problem för mig ändå jag har ju valt det själv men hoppas det läks nu.

Lååång text till detta jag vet såg det nu, brukar inte skriva så här men nu blev det så.
Ihh det låter lite småont, men skönt att du fick veta vad det var då, så nu blirdet glasögonen då?

Oj, hoppas det blir bra fort! Jag har glasögon men använder dem inte. Min pojkvän gjorde en laseroperation i ögonen för några år sen, kanske ett alternativ för dig så du slipper linser i fortsättningen?Har du kollat upp frakten? :)

Kram!

Ooohh usch vad läskigt... du får ha glasögon ett tag nu då. Det är så jobbigt att ha glasögon på sig just denna tiden på året tycker jag. Jag har precis beställt nya glasögon för mina som jag har idag är så gamla att jag bara har dem på kvällen hemma. Det blev pilotbågar:)

Kram och ta hand om ögonen raring

Vad irriterande :/

Vad irriterande :/ Hoppas det läks fort :)

Gud vad jobbigt! Hoppas det försvinner efter en månad. Jag fick skavsår på hornhinnan en gång och var tvungen att ha glasögon i en månad och det är inte roligt när man är van vid något och sedan måste ändra sitt utseende

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.