Fyfan det värsta jag vart med om ang mitt hår

Jag var hela eftermiddagen hos en tjej som skulle sätta i löshår på mig som jag skrev om, med keratinvax & jag har vart skeptiskt till det pga vissa anledningar passar säkert vissa men INTE mig. Efter att suttit i mer än 2 timmar säger hon att detta inte kommer gå för jag har för tjockt hår då måste vi ha ytterligare ett paket & aldrig tänkte jag då föreslog hon att vi tar bort de i bak där jag ändå har långt & sätter i fram & självklart tänkte jag det blir nog bra. Men sen fick jag kalla fötter & sa att hon skulle ta ut allt men hon sa jag skulle testa att göra det hemma själv det skulle lossna om jag tar olja i håret.
Dränkte in olja i håret 3 ggr & dragit & slitit stod & grät för vissa tussar av mitt eget hår lossnade det visade sig då det var mörkt längst in så kul att ha små kala fläckar tur så har jag väldigt tjockt hår men nu sitter jag här med massa massa limklumpar i hela huvudet & vet inte va jag ska ta mig till.
Så ja gråtit & har lärt mig en läxa aldrig mer hårförlängning på mig isf clips som jag kört med. Men va ska jag göra? Ska jag gå till en frissa som tar medel & tar bort de, men då sa hon som satte i det att dom kommer klippa bort allt & det går ju inte. Ja herregud va man gör mot sig själv, hållt på fram tills nu & började vid 13 tiden nu är den 22.
 
Hjäälp säger jag.
 Ush låter inte alls kul :/.. bäst att du låter ditt egna hår växa ut :)

stackars dig :/

Men usch vad jobbigt! Hon som gjorde det borde ju ta sitt ansvar och ta bort dem! Inte säga att du själv ska göra det! Gå tillbaka till henne i morgon och kräv att hon tar bort dem! Det ska ingå i priset så du ska inte betala ett öre för det!

Ingen brådska med lådan, bara kollade så du inte glömt bort den!
Tyvärr blev det inte något firande här, sambon jobbade till åtta igårkväll men jag var iväg och kollade på stång och dans men är förkyld så dagarna har varit lugna.
Själv då? Kram!

Åh nej! Vad hemskt det låter, usch tycker så synd om dig vännen. Kan verkligen förstår att det bara blev kaos allting. Hur gick det tillslut?

Hoppas du ändå haft en mysig midsommarhelg trots detta! Kramar

Men fy! Det låter fruktansvärt. Vad var det för nån du var hos egentligen? Förstår att det är tufft nu, men det bästa med hår är ju att det växer ut igen.

Men fy! Låter helt fruktansvärt. Vad var det för nån du var hos egentligen. Vet att det är tufft nu, men det bästa med hår är ju att det växer ut igen iallafall.

usch fy..
men sånt skit förstör ens eget hår. även om frisörerna nekar..
dom vill ju tjäna pengar.
en kompis kompis till mig, sa att han tom tappa stora tussar av sina clip in hair.. för hon hade dom alltid på.
vet inte om de e sant.

men du som har såå snyggt hår, förstör inte de.. :)

stackare, vad hemskt. hur är håret nu?

Men nej, panik!! Sånt där man är rädd för ju :( fy så tråkigt. Hoppas det växer ut fort igen! Ja jag hade fin midsommar, ganska lugn :) Hur hade du det?

Men usch, stackare! Jag använder clips när jag ska ha hårförlängning fungerar bra :)

fy va hemskt! D:

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.