Your love keeps lifting me Higher & HigherVet inte vad som hänt men om jag skall förminska bilden så får jag en helt annat ansiktsform så får vara så här stort :)

Hej på er!
Nu har snart denna måndag gått, något jag tycker är så skönt för det har aldrig varit min favoritdag direkt men bara måndagen har gått så förhoppningsvis snart helg igen. Har på mina nya gröna örhängen idag som jag fyndade på Glitter i helgen för en tjugo kronor, inte illa :) Just det vet inte om jag får skriva det här men gör det ändå, fick i helgen reda på att jag ska bli moster till sommaren, min lillasyster ska få en liten bebis tar ett tag att smälta känner jag men roligt, kommer bli annorlunda!
Hej! Jag heter Joanna och är 23 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diahnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. Tänkte bara tipsa om att jag Kör jag en stor veckans blogg tävling där du kan bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dagen så passa på att anmäl dej:)

Oj, va roligt! :) Fin du var i håret här, tycker det är så snyggt med blont hår och mörka ögon!

Men vad roligt, grattis =) Hur gammal är din lillasyster? =)

Åh vad roligt! Det är helt underbart att bli moster! Grattis! :D

you're sooo beautiful!

finfin bild :)

Vad roligt Grattis :)))

Ja men visst är dem, verkligen :)

och vilka snygga öronhängen, så härlig grönfärg.. vars kommer de ifrån? Kraam :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.