Skönt med helg framför sig!

   

God kväll. Inte hunnit med bloggen riktigt idag. Var igårkväll på den årliga Ahsellfesten & drack inte mycket men va längesen jag festade till det & det fick jag ångra, tog som tur var en liten sovmorgon imorses så var på jobbet vid 9 tiden men inte värt det varit så seg idag. Avslutade denna fredag med att ta bussen & hälsa på en kompis & käkade en bit mat, köpte förresten ett par rosa byxor idag tycker det är snyggt men vet inte om jag kommer använda dom, rädd för att jag ska känna mig "löjlig" liksom eller rättare sagt obekväm men gillade färgen & funderat på det ett tag så nu slog jag till. Vad tycker ni om färgade byxor? Har ni några?Sen köpte jag dessa tabletter, enligt dom på hälsokostbutiken de bästa för håret så kört på dessa i några månader & hoppas dom ska va bra. Står ju att man ska hålla på med dom iaf i ett halvår.Köpte ett fint halsband på Glitters 75 procentiga rea tyckte det va sött fick det för ca 30 kr väl värt det :)

så mysig päls :)

Svar: Ja eller hur jag blev helt otroligt rörd! <3 Så fantastiskt att folk tar sig tid och kommenterar också, det värmer så. Va söt du va på den här bilden! :) Och jag har inga färgade byxor ännu men ska nog köpa mig ett par! Såg att GinaTricot har mängder av fina! Kan ju vara grymt snyggt med en mer neutral tröja till! Hoppas du har en fin fredagskväll!

Hihi, hade ni kul då?

Snyggt med röda byxor.Vi såg en film med bland annat Nicole Kidman, rabbit hole hette den, inte jättebra.Sov gott vännen!

ja det var verkligen en rolig kväll :) tack så mkt!

fint med röda byxor! hade jag också ett par för några år sedan som tyvärr är för små nu. tkr färgade byxor är snyggt hur som helst, gillar mkt färg när det kommer till kläder överhuvudtaget :)

kram

Heiiiii, spelat in en video när jag sjunger hehehe, lyssna om du pallar :) Taaaack!http://emzzah.blogg.se/2012/january/sry-mates.html#comment

Hej Jenny :)

Tycker defenitivt att du ska ha dom rosa jeansen! Jag köpte mig ett par gröna och älskar dom! Vill gärna ha en i varje färg. Tycker det är skit snyggt. Så ta på dig dom bara! :)

Puss & kram Sofia S

Så rolig med en kommentar från dig min vän :) japp tog på mig dom Rosa idag lyser verkligen upp så hoppas de va ett bra köp! Gröna skulle jag också vilja ha är de mintgröna eller starkare färg du har!? Puss kram Jenny

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.