Linas matkasse

Nu har jag gått med i Linas Matkasse ska bli spännande att se hur det kommer funka. Jag äter sällan hemma, kvällar ex äter jag mest yoghurt & mackor men sambon måste ha lagat mål på kvällen både efter jobbet & senare på kvällen efter träningen vid 23 tiden han har så långa dagar sen matlåda så detta kan passa honom. Jag är väldigt kräsen så nog inget för mig men ser det som en rolig utmaning att lära mig laga mer rätter.
Har ni vart med i det / är med i det? 
Såg hos Jessiejessicas blogg att hon hade fått hem en sån kasse i veckan & det såg ju gott ut, sen en på jobbet vart med i det, så hört lite bra om det. Kolla in hennes blogg förresten så himla bra, massa inspiration & vilket hus hon bor i vart roligt att se hur dom gjort om huset otroligt!


                                     Lånade bild från Jessicas blogg, ser gott ut faktiskt eller hur?
svar: Ja visst är den! :)

Åh va roligt att prova :) Du får berätta vad du tyckte sen!

Det gick jättebra att du lånade bilden. =)

Vi har pratat jättelänge om att gå med i Linas matkasse, men det har inte blivit av förrän nu. Vi har varit så himla kassa på att laga mat det senaste halvåret typ, så detta passar nog oss riktigt bra...nu "måste" man ju laga mat. Än så länge är vi nöjda, det är spännande varje dag vad maten ska smaka..alltid något nytt. Annars blir det ju lätt bara köttfärssås, korvstroganoff osv här hemma. ;-) Man får ganska mycket mat oxå och grönsakerna är jättefina. Hoppas att ni oxå blir nöjda! =)

kram

Hajjemän vi va på elins esplanad:) va sååå mysigt <3

kul att prova på det :)

SV: Tack så mycket Jenny! :) Det är inte så svårt när man väl fått lite kläm på det.Men det är som med allt annat, öva öva öva! :D

Men hur funkar linas matkasse då?

Får man till en rätt eller flera rätter, väljer man själv eller tell me:))

Du måste berätta hur det var! Jag håller med- det ser sjukt gott ut.

kram

Vad kul att du testar Linas Matkasse. Roligt att se vad du tycker. Jag är rätt bra på att äta yoghurt och mackor jag med.Här är det fullfart idag. Ska först ut med min dotter som ska fotas för Utemagasinet i friluftskläder. Sen ikväll blir det foto i studio som jag skulle gjort i söndags men hann inte då. Så det blir nog en rolig dag idag. Kram

Du måste berätta sedan hur maten/recepten var! Vi är också intresserade av ngt liknande..

Ikväll ska jag göra din utmaning, är lite seg ;)

Jag har provat flera olika matkassar och inte för att göra er besvikna men jag tycker att Linas matkasse är den sämsta av dem, men smaken är ju som baken! Väldigt smart är det i alla fall, då man lär sig mycket och får mer tid över till annat när man får direkt hem med recept för en hel vecka! :)

SV: Visst blir man väl glad av den Jenny? :) Å tack så mycket, jag tycker också han är söt! ;)

Spännande. Det där ser iallafall grymt gott ut. :)

ÅH GODAST

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.