Hallå hej!Haft fullt upp idag så först nu jag hinner sitta vid datan & gå in på bloggen. Efter jobbet så var jag barnvakt sen stack jag iväg till Anne-lie & hämtade lite nya bilder vi tog för ett tagsen, hon är så duktig bara att denna dagen var jag inte på mitt bästa humör vilket speglar av sig på bilderna så blev bara 5 bilder denna gång.
Hela kvällen nu förresten har M vart så hungrig sen skulle dom ju komma & leverera maten mellan 17-22 så vi visste ju inte när så vi försökte hålla oss inne någon av oss & M va så irriterad för han va så hungrig men vi ville ju inte börja laga ihop något ifall dom skulle komma men vid 20.45 kom hon & lämnade kassarna & så mycket mat, gjorde fiskrätten kvällen till ära inte för att det är något jag gillar men M älskar det så det va roligt iaf.
Har en frågestund på bloggen så det är bara å kika in och lämna en fråga om du vill ha något tips eller så. Ha en fin dag/kväll då! :)

Ohh fin top du har. Ohh vad hungriga ni ska ha varit =D

Åh vilken fin bild på dig! Hoppas allt är bra? Med mig är det sådär, det händer så mycket i mitt liv just nu och har det jobbigt. Alla jobbiga saker händer alltid samtidigt känns det som, blä..Hoppas du får en bra dag imorgon! Kramar och godnatt!

You look so beautiful! Also my mouth is watering over the cupcake photo in earlier post! :)x

Rachel

Tack så mycket :)

Hur är det med dig då? kram :)

thanx :)

fina bilder på dej! gillar mönstret på tröjan du har på dej :)

kram

Så kan det bli ibland! :) Kul att han tyckte om det i alla fall!

tack:)

älskar din tröja såå fina färger!

Jättefina bilder, gillar tröjan också! =)

Fina bilder! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.