Flicknamn..Har fortfarande inte smällt att min lillasyster ska ha barn till sommaren, drömde om henne förra natten haha så knäppt men att det skulle bli en flicka & mina 2 vänner som fick barn förra året drömde jag om också & det var eller visade sig att det jag drömde blev sant :) Sen drömde jag om att syrrans bebis som nyfödd såg ut som en typ 5 månaders bebis när den precis va född & det hoppas jag inte stämmer! 
 Nej men de flesta som jag pratat med tror på det men får se spelar ju så klart ingen roll. Men försökt komma på någar fina flicknamn. Har ni några bra exempel på fina namn? Syrran har bla tänkt kanske Wilma, Felicia eller Agnes. Jag kom på Jasmine, Bianca osv.
Sv; Tack så mycket! :) Själv tycker jag att Alice, Livia, Wilda eller Celine är fina förslag på namn också. Många bekanta till mig har precis fått/ ska ha barn nu också, bebisar överallt! ;D

Skulle ja få en flicka igen så skulle det bli : Chanel eller Celine :D

Dom handdukarna har jag oxå tänkt att beställa på H&M, de är jättefina, en liten färgklick för badrummet. =)Ja, nu testar vi första veckan med Linas kasse och än så länge är vi nöjda. Känns som att det är ganska nyttig mat och det är bra för vår del, för vi behöver verkligen komma i form båda två.. haha Eftersom vi bara är två styckern här som äter, så har vi fått ganska mycket mat över så man får ganska mycket mat faktiskt. Och det mesta kan man frysa in om man vill det.

Vi kör på Linas nu ett tag, men sen kommer vi kanske prova på någon annan kasse, finns ju några stycken att välja emellan.Hoppas att du har en bra dag! =)

Vad ROLIGT :D

Sv: Tack så mycket :)Å på tal om namn tycker jag Saga är fint. Eller Li :) Lykke med.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.