SpegelnDenna var vi & hämtade hem förut som ska sitta i storarummet, va längre & tyngre än mig så rädd hur det ska bli att få upp den på väggen men det får pappa & sambon fixa till helgen. Har typ en sån spegel i varje rum, en guld i hallen en vit i sovrummet.
Sen jag fick min nya mobil igår som sagt så kan jag lägga upp inlägg med mobilen men man kan bara lägga upp en bild åt gången i ett inlägg men sen kan man ju inte kommentera på dessa inlägg blir galen på allt detta krångel med det tekniska, har ni likadant eller?
Sen brukar jag i vanliga fall ta kort med min mobil & föra över till min mail men nu går inte detta heller :/

image description image description
jätte fin spegel:) Usch jag gillar inte blogg appen, tycker den är helt värdelös!!Kram

fin spegel :)

Så fint med silverspeglar tycker jag! Vi har jättefina speglar på jobbet.. Ska köpa en men det är svårt att välja vilken storlek!Tusen tack för dina mail, har läst allt men har ju flyttat nu och har haft fullt upp så har inte hunnit svara. Ska försöka hinna svara idag eller imorgon. Det är kaos här, man har verkligen mer saker än vad man tror! Håller på att packa upp allt nu hemma hos Micke. Känns lite konstigt men skrvier allt sen i mailet.Hoppas du får en mysig alla hjärtansdag idag! Ska ni göra nåt speciellt? :-)Massa kramar!

såna speglar e så fina!

Gick inte att kommentera inlägget ovan.. Men så söt bild :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.