Spännande tid framöver
Fick reda på idag att jag ska som sagt bli moster med inte till 1 som vi trodde utan till 2 st små herregud det va en liten suprise kan man lugnt säga speciellt för min syster också & det är beräknat till början av augusti men som hennes barnmorska sa så kan det troligvis bli redan i juni & det är ju nästan snart :) Tydligen så måste hon till barnmorskan varannan vecka pga kolla att allt är okej osv, spännande tid framöver :)
sv: Tack, det känns mkt bättre nu;)wow härligt:)) Riktigt roligt med twins..:)

Tror jag du gör helt rätt i :) H&M brukar leverera mkt fina barnkläder;) Vem vet...du kanske sj blir sugen på en liten sen:))

Vad skoj med tvillingar :D

kul med tvillingar :)

Sv; Ja, men eller hur :)

Vad roligt, grattis till det kommande mosterskapet (kan man säga så? haha) :D

Vad kul :)

Åh, låter fint du! Jo Mia hittade en i min garderob, men den är väldigt kort, så ska ta den till en sömerska och se om de kan få den lit längre så vi får se :)

kram

Nämen va kul! hoppas allt går bra!! :

Oj!

Tvillingar va kul! :-)

Önskar dem all lycka med graviditeten!//Love Selina

hoppas du sovit riktigt gott, själv har man råkat vända på dygnet så inte ens kommit i säng än. Mn jag får skylla mig själv :D

Har du några planer för dagen din idag?

Oj vad skoj, dubbelglädje ,)

Gud vad kul att bli moster till tvillingar! =)Tack så mycket. Vit färg gör mycket som sagt. ;-)

och idag blev det vår igen! =) Riktigt varmt och skönt ute. Jag hade på mig min vanliga vinterjacka och blev helt genomsvett när jag var ute på promenad. heheHa en bra kväll! =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.