Sköna söndagsmorgon!Så skönt att ligga & dra sig lite extra på söndagmornar.
Älskar söndagsmornar! :)

Denna söndag är extra härlig, jag jobbade till 23:10 igårkväll, var hemma vid halv tolv, hade ont i benen efter att ha jobbat från 11:30.

Det bästa med att vakna idag var att veta att jag är ledig! Jag borde väl ha sovit mer, men jag är sugen på promenad i solskenet ner till stan och shoppa upp lite checkar på H&M. ;)

ja eller hur! en sån liten fluffig vill man ju ha :)

Trevlig söndag : )

Mm, söndagar är härliga :)

En sån där söndag skulle sitta fint. :)

Amen precis! Har verkligen börjat tänka mer och mer på de på senaste tiden.. De känns ibland som man är för upptagen med sig själv ibland så man hinner liksom inte tänka på sina nära och kära som kanske egentligen behöver en.. Men tack så mycke fina du! Och vilka mysiga bilder ♥

Underbart!

De var väl godkända. ;) Många som är sminkbloggar som lägger upp bilder, som jag lite påpekat, är väldigt slarviga med bilderna... Ibland så har de målat en halv cm utanför på varje nagel och fotar ändå, det ser förskräckligt ut! Och ibland har de missat att måla halva nageln eller lägger upp en bild när nagellacket har skavts bort. :pJag hittade ett par jättesöta skor. :) Lagt upp bilder på dem i bloggen.

Åhh vilka underbara bilder :) Hoppas allt är bra med dig, var ett tag sedan vi pratades vid.

kram kram!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.