Några timmar

Haft en himla mysig & lugn dag hittills, ska visa några bilder senare vad vi gjort. Jag hade ju tappat bort mobilen insåg jag idag i bilen på väg på våran utflykt men insåg att jag hade kvar den i tvättstugan men som tur är har jag den nu igen, så knäppt va man är besatt  av sin telefon. Nu har jag nog suttit i 2 timmar & bara njutit framför datan & kollat på vackra bilder, mår så bra av det just att leva i min fantasivärld som min mamma säger att jag har tendens till att göra ibland men jag tycker inte det är något fel alls på det, men så härligt att se fina bilder min lördagsnjutning!
New York, New york snart är jag tillbaks.Jag är ju mer för Blair i Gossip men här var hon så himla snygg inte sant?Färg färg färg :)
Visst är det sjukt hur beroende man är av sin telefon! Tur att du hittade den. Så avis att du ska till new york, har aldrig varit där! Jag är också mer för Blair än Serena förresten ;-) Hoppas du har en mysig lördagkväll! Svarade förresten på ditt mail för några dagar sen. Kramar!

Hej!

I min blogg har jag en tävling där man kan vinna ett valfritt iphone skal. Tävligen avslutas när det är 15 tävlande.

Bli en av dom 15 stycken och få chansen till att vinna?

Klicka då in på min blogg eller direkt länk till tävligen här;http://bellaml.blogg.se/2012/february/tavling-brvinn-valfritt-iphone-skal.html#commentFörlåt om du inte vill ha såna här kommentarer.

Kram! ♥

As long as you feel good :-) Underbart att kolla på inspirationsbilder, klart man ska få göra det. Ger ett lugn! Kram på dig

Jag skulle inte ha något emot att knalla runt på NYs gato i den outfiten =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.