Måndag måndagJag är verkligen ingen morgonmänniska, avskyr när alarmet på mobilen börjar pipa då tänker jag åh om det kunde va helg eller åtminstonde fredag så det är helg snart men när man väl gått upp & börjat tvätta & sminka sig så går det ändå an. Jag sminkar mig alltid innan jag väljer vad jag ska ha på mig, för vad jag ska ha på mig beror på vad jag är på för hur humör. Hur gör ni? Väljer ni era kläder kvällen innan eller? Jag skulle vilja göra det men som sagt beror på vad jag har för feeling. Är jag inte på humör så tar jag på mig något lite finare för att det ska få mig på humör.
Jag väljer kläder dagen innan för att spara tid;)

Oftast väljer jag kläder dagen innan om jag ska iväg tidigt eller vet att jag kommer att få ont om tid. Det tar ju alltid sån tid för mig att fundera ut vad jag ska ha på mig. Blir lätt att jag bara står och stirrar rakt in i garderoben. Ha en bra dag idag! Kram kram

Jag väljer alltid kläder kvällen innan, annars hade jag fått panik och blivit sjukt stressad på morgonen eftersom jag alltid har klädångest =)

Jag är inte heller någon morgonmännsika, skratt

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.