Tisdag

 
Igår efter jobbet åkte jag & kollade in min klänning jag ska ha till syrrans bröllop om 2 helger ska dit igen nästa vecka & sy in den osv & ta med den hem. Sen skulle jag & Mogge gå på bio & se Snövit men en halvtimme in i filmen kände jag att jag inte klarade mer mådde illa & kände mig svimfärgdig, ja där ser ni min gräns på otäckt haha Mogge skrattade ihjäl sig men jag har alltid avskytt allt mörkt & dystert klarar inte av att se blod osv sen har jag svårt för hon som spelade Snövit hon i twilight vet inte va de är men hon ser så kan inte förklara i ord men så nere & mörk ut ja iaf efter det så gick vi & käkade. Inte nog med de iväg till dit jag skulle igår så tog jag bilen & herregud så rädd jag var de 3 milen jag körde i spöregn & trodde jag skulle få vattenplaning 3 ggr ändå körde jag sakta så de ska jag hålla mig undan ifrån hädanefter att köra i regn men klarade mig tur va.
Hoppas ni får en fin tisdag! Jag kunde inte sova i natt & mår fortfarande lite illa idag hoppas det ger sig.Krya på dig vännen!!!

fin blogg du har :)

usch, hoppas du blir bättre inom kort;) Krya på dej kram

Ohh men krya på dig vännen och kul att få en klänning uppsydd

Vill du bli dagens awesome? :) Det är som dagens blogg fast mer awesome ;) Det avslutas ikväll!
http://idahtt.blogg.se/2012/august/dagens-awesome.html

Du får lägga ut en bild på klänningen när du fått hem den :) Har också velat se snövit men funderat på ifall jag vågar ^^ Men om den inte är hemsk utan mer mörk kanske det går bra.


SV:
Jaså, vad gulligt :)

Men huvva! Hoppas du blir bättre snart! Har aldrig hört någon som blivit dålig av en film. Jag kanske ska hoppa över att se den då?

SV:
Jaså, vad sött :) Har du kvar honom? Jag har kvar mitt favoritgosedjur jag hade när jag var liten

Usch det lät ju rätt otrevligt med fågeln! Ska nog se den senare i veckan när jag är ledig.

jag har inte tänkt att man kan använda instagram på det sättet men det var ju rätt smart faktiskt :)

Jag gillar inte heller att se blod och elände på film. Skräckfilmer går helt bort för mig. Hoppas du mår bättre nu iallafall. Ok, här. Jag var i Sörfjärden under helgen utanför Sundsvall vid havet. Inser att jag måste flytta till havet. Det är jag där jag vill vara. Fjällen är bra men havet är bättre. Men nu är ju inte bara att flytta...Ha en fin dag idag! kram på dig!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.