Så jävla besviken på Nelly!


Sista gången jag beställt därifrån nu känner jag, fick hem 3 klänningar igår 2 av 3 va hemska. Den svarta med guld såg förstörd & billig ut & trådar hängde som en katt ex klöst på den & den svarta spetsklänningen va en hel del trådar på sömmarna som hängde & nja kändes inte bra. Den ena stämde inte färgen men behåller den ändå om jag nu kommer använda den?
MEN för att returnera va ju ett skämt, alla har ingen skrivare som man måste ha för att skicka iväg de och känns bara allmänt krångligt. Kan ju inte ringa dom heller utan maila så nepp sista gången, blir ju så irriterande när det bli så gång på gång som det varit nu senaste gångerna jag beställt.
 
 
 
Viktigt man blir nöjd när man shoppar vare sig webshop eller i butik annars återkommer man gärna inte. Men på tal om något roligt så ser jag fram emot Londontrippen då jag ska besöka den nya VS butiken. Har ni vart där, är det bra?Vad trist, då ska jag inte beställa något därifrån...

Jag vågar inte beställa från Nelly längre. De flyttade ju sina lager för några månader sen och sen dess är det kaos hos dem. Kolla vad folk skriver på deras Facebook sida. Nejtack - inget mer Nelly!

Nej vad tråkigt att de inte var bra, men varför skickar de sådna klänningar i allsin dar, de måste ju sett det då de packade dem??

kramar

Tråkigt när man inte blir nöjd :/

vad tråkigt! jag har alltid varit nöjd med mina beställningar från nelly men men :)

VS är en underbar butik! har inte varit i den i london men den är säkert jättebra!

Härligt med London besök, var där 2 gånger förra året. Blev en hel del shopping!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.