....

 
Så fin frisyr Ulrikke har här, en inspirerande tjej det där. Usch har bloggtorka idag, vet inte va jag ska skriva om alls, sen är jag så himla trött så blir snart sängen. Har precis betalat mina räkningar sen ska jag försöka se klart på ensam mamma söker. Men jag är nog världens löjligaste och känsligaste människa byter alltid kanal när dom skickar hem folk, vill inte se dom bli ledsna fast det är ju ändå det programmet går ut på att hitta den rätta.Tack gumman:) Jag ska jobba på pichter's & deras nattklubb Friends;) ska du ut?!? Kram

Tack! Ja Särö är sjukt fint, jobbar ju bara en liten bit därifrån. Vi åt lunch idag på en restaurang som ligger där bilden är tagen, precis vid havet, mysigt! Åh, då får vi se dig på tv snart då ;)

Gu vilken snygg frisyr.

Ja tkr Ensam mamma söker e sjukt bra :)

Så snygg frilla, men påminner ju om den du hade på bröllop 1 och bröllop 2 =D

Jag tycker också det är sorgligt när de skickar hem folk, särskilt de killar som varit med ett tag som man börjar "lära känna" och som verkligen visar sina känslor!

Snygg poolbild och väldigt nice frisyr! Javisst hade man hellre velat ligga i en pool just nu istället för att cykla hem från jobbet i regnet (som jag gjorde idag)
Kram!

Älskar hennes klädstil, cool tjej!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.