Where have all the flowers gone

 

Ibland undrar jag var man får det ifrån? Idag gjorde jag en sak som jag tänkt göra (inget allvarligt ) men jag är lite mesig men så bestämde jag mig att varför inte liksom om ingen gör något eller säger något så kan ju inget hända & är chokad över att jag gjorde det, knäppt & svårt att förklara ibland överraskar man sig själv & växer lite som person helt enkelt!

Klarade förresten att göra en sån där frisyr av en sån "munk" jag köpte på Gekås, riktigt fint tyckte jag & rätt enkelt när jag kom på tekniken hur man gör det :)
Hey, Januari i New York är awesome! ALLA butiker har en stor efter jul rea! SÅ det är en jätte bra tid att åka dit för att spara pengar. Säg till om du vill ha lite tips om new york! Jag har jobbat hela dagen. kom precis hem. Nej här är det sol. en fin höst dag. Skall just nu ut på en power walk och sedan hoppas jag på gymmet efter det.Kram på di!

Wow, snygging där! :)

jättefint!När man gör något sådant känns det alltid bra. :)

SNYGGT ÅTSTRAMAT/// FASHIONPICS

Fin du är :)

tack snälla du!

snygg du var i dag då! knut är riktigt fint :)

Hejsan snygging!

allt bra med dig?

Hej! Läs gärna min blogg om mitt modellande, shopping, mode, cheerleading och annat i mitt liv. Följ jättegärna min blogg via bloglovin också :) Kramisar Sofia

Åh knut är så snyggt! Har också funderat på en sån, borde kanske slå till. Det är så stilrent. Saker som gör att man växer är alltid bra!! Hejja hejja Jenny!

supersnyggt ju!Själv blir jag helt vansinnig när jag ska ge mig på något sådanat.Inget tålamod!

wieee de blev ju jättebra! :) smart uppfinning va..jag fick 1 pyttefästing som ja plockade bort direkt, puh de e såå äckliga! men vi hade en sjukt mysig dag i skogen :)

du passade i den frisyren :)

Det är bra att göra saker som man växer även om det tar emot ibland.

Ja, det är en bit att åka och jag körde inte. Men när men bor i Jämtland är det långt till det mesta och jag kan tycka det är segt. Skönt att komma iväg ibland. Ha det bra idag. Här regnar det och åter regnar idag. Kram

Åh wow vilka fina bilder :) Du passar väldigt bra i den frisyren. Jag funderar också på att köpa en sån "munk". Är det svårt att använda?

Kram

Svar; Förstår att du är lite avis, Bulgarien var toppen. Fint väder hela veckan och bra och rolig shopping. Men skönt att vara hemma nu igen! Vilken bra och rolig blogg du har! Söt var du också! Ha en trevlig kväll.

Hade inte valt att åka dit om jag åkte med vänner bara. Nu var det min moster som älskar det lander och ville åka så jag hängde på. Men det var ju billigt som tusan om man jämför med till Spanien eller Grekland dit jag brukar åka så det var kul att kunna handla på utan att det kostade för mycket liksom. Varmt och skönt, men inte trevlig befolkning. Ingen som arbetade log eller skrattade. :P

Så fine øredobber! Du kledde de kjempegodt.

Designet ditt og headeren var utrolig fint.Sv: takk :)

Ur so cute!Love, transatblu <3ps, you guys sould check out my new blog! it sorely needs readers. it´s not much yet, but be patient, this thing got potential!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.