Damp ned

Fick hem lite grejer i brevlådan idag bla denna, härligt lite ny läsning för kvällen! Fick hem ett paket från H&M också men gjorde retur va inte lika fint som det av på bild tyvärr.
Åh trevlig läsning :)

Alltid trevligt med tidningar!sv: Ja visst var den :)

sv: Har du inte? Seee dom :) De är så himla bra, lovar att du inte kommer ångra dig.

Ja visst har hon, den är så mysig så hennes mage :) Ja barnen vaknar ju tidigt men jag har allt lyckats ta mig igenom hela dagen trotts mitt morgontrötta jag^^ men jag måste erkänna att jag var jäkligt trött i morse kl: 7^^

kram

sv: ja visst är det snyggt !

Jag är så jävla nöjd med det 0)hur står det till med dig ?jag har en liten önskan och undrar om du kunde tänka dig att hjälpa mig nå min dröm ?

Klicka in här och rösta på min dröm:

www.dromstipendiet.se/133Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.tack på förhand !

kram

- nice!

Ja visst är dem vackra!

Oj,vi väntar också på paket från HM men vill verkligen inte skicka tillbaka.... kram

Åh så mysigt att du var barnvakt :) ja man har ju inget annat val än att stiga upp^^ fast tröttheten går över ganska fort när man väl har kommit igång med att göra grejor.

kram

härlig läsning!

Det är ju såååå trist att skicka tillbaka grejer,när de inte levt upp till förväntningarna...

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.