Ut med det gamla in med de nya?!


God morgon!

Har precis lagt upp dessa på Tradera, kände jag va tvungen att rensa lite pga få plats med lite nya grejer på i klädrummet fast det inte är det roligaste, 2 st har prislapparna kvar kavajen köpte jag i Usa i somras, clutchen från London i somras likaså samt den fina volangklänningen men gammalt ut nytt in så klart!

 

 
Hej:D Hur är de :) `? Kram<3

hihi ja :)

allt bra?<3

Just nu har jag 8st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en lyxig expertbehandling av dina ögonfransar & ögonbryn!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8032/tavla-om-en-behandling-for-dina-fransar-bryn/I den andra tävligen vinner 5st personer ett presentkort hos Dalala.se

http://martinaolsson.myshowroom.se/8128/tavling-vinn-presentkort-hos-dalala-se/I den tredje tävlingen har du chansen att vinna en valfri huvårdsprodukt ur Savidermas sortiment!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8124/vinn-en-valfri-hudvardsprodukt-fran-savidrema/I den fjärde tävlingen kan ni vinna en valfri earcuff från Xenobiadesign!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8134/vinn-en-valfri-earcuff-fran-xenobiadesign/I den femte tävligen så vinner två personer valfria, härliga produkter från märket I love!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8500/tavling-vinn-valfria-produkter-fran-i-love/I den sjätte tävlingen kan du vinna ett par virkade shorts som är identiska med dom från H&M Concius Collection!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8606/tavling-vinn-ett-par-virkade-shorts/I den sjunde tävlingen kan du vinna ett valfritt smycke från Smyckesboxen till ett värde av högst 150kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8683/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckesboxen-till-ett-varde-av-max-150kr/Och i den åttonde tävlingen kan du vinna ett sött förkläde från Dekoria!

http://martinaolsson.myshowroom.se/8721/tavling-vinn-ett-sott-forklade-fran-dekoria-se/Ha en bra dag :)

Ja det har blivit mycket resande det sista :) Har försökt att planera in lite sånt nu under hösten för att hålla humöret uppe. Kursen vi snart avslutar har inte varit den roligaste. Då behöver man lite pepp :) Ska försöka dra ihop en Ullareds resa med så jag har något att se fram emot :)Låter spännande, ska nog prova det jag med.Jag har också funderat att sälja saker på Tradera. Hur tycker du det fungerar? Jag har bara köpt saker där, aldrig sålt själv. Tycker det är krångligt att veta hur mycket frakt man ska skriva.

Kram

Tycker det är skönt att rensa sådär ibland. Och så länge det inte är något fel på kläderna går det ju utmärkt att sälja. :)SV: Nej jag har inte beställt något, det känns som typen av kläder man borde prova innan. Men det är fina grejer ändå. :)

Man måste verkligen emellanåt rensa i garderoben, det borde jag också jag ta tag i..

Fint!!

jag ska också ta tag i att lägga ut lite på tradera! Så skönt att få rensa.

va fint det var :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.