Tones-Ups

 

När jag var i New York i somras kikade jag på ett par sketchers, kim kardashian gör ju så mycket reklam om dom bla men köpte dom aldrig men nu slog jag till på dom i London visste inte om jag skulle vänta till nästa New York resa i Mars månad men kunde inte hålla mig, ska allt testa dom ute sen tänkte jag på en promenad. Det som är bra med dessa Tones-Up är att man tränar balansen så andra muskler i benen & baken får träna fick med en skiva för att kolla sen massa broschyrer. Har ni sådana kanske?

 
:)

Sen får du tala om utifall dom är bra eller inte:P

När har inte än, du få väl resensera om de, när du använt en bra stund, själv är jag intresserad, ha d!

Sv:Åh det borde du testa=)!Har liknande från reebok, sköna att gå i men märker ingen större skillnad;)

nej såna har jag inte.. hoppas de funkar bra :)

Ser jätte sköna ut...hoppas dom fyller funktionen väl:=)

sv: Tack så mycket :)

Ser ut som att du haft det härligt i underbara London :) Jag har inte testat sånna där skor än men funderat på det flera gånger. Du får gärna berätta hur de känns sen!

Jag har inga sådana men jag har flera par skor från Sketchers. Så sköna skor. Jag köpte alldeles nyss ett par vinterkängor. Trevlig med julmarknad även om det känns tidigt. Jag jobbade mest hela dan igår med webbshopen eftersom både bloggen och shopen håller på att göras om. Om allt går som det ska kommer den nya lanseras på fredag! Hoppas du får en fin måndag! Kram

Ja det är jätte roligt där både för vuxna och barn!=)

jag har inte det märket på mina, men jag har reeboks easytone som nog ska vara samma sak som dom du köpt.

Förska gången jag änvände dom så kände jag att det kändes mer i rumpa och fick en härlig tränngsvärk men sedan dess känner jag ingen skillnad. Men det är bra för ryggen med för man kan inte gå "ihopsäckad" :)

Funkar dom som easytones? :)Ja mina föräldrar bor 9 mil norr om karlstad så det är 60 mil enkel resa ner till Malmö. :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.