Tack blogg.se

Tänkte igår att nu kommer nog inte så många ha vart inne på bloggen för jag har vart borta men fick ett mms av Mia att jag hade vart på första sidan på blogg.se. Så roligt aldrig vart det & fattar inte hur man kommer med men jätte roligt, Tack!! Så mycket det gjorde med statistiken att synas lite :)
vad kul :)

sv; åh, vad härligt! :D Var du på primark? :)

ellerhur! :) hade du en lyckad fredag? :)

Hur var London?? :)Ja visst är den fin bodyn. Allt är så fint till dom små liven. Mycket roligare att shoppa till honom nu än till mig själv haha

SVAR: Det låter toppen! Gud vad mysigt :)Jag gör inte så mycket, ska ta en dusch och sätta på mig morgonrocken och sedan lägga mig och titta på TV tror jag :)kram på dig! tack desamma :)

sv: haha, jaa verkligen! Twilight serien är bra (såklart!) men hans andra filmer är sååå bra! Checka in Remeber me vettja, bästa filmen någonsin alltså!!

Vi har äntligen bokat min mans biljett hem till Sverige så nu behöver jag inte vara ensam så länge till! :)Shopping i London låter helt fantastiskt! När man är borta sådär i bara några dagar så gör hotellet inte så mycket.

Tack!

De är från Gina :)

Gillar dem med!

Sv: Ja en skit kul grej ska ge i julklapp till min pappa :D

Sv: Jag med! :)

Så roligt att hamna på första sidan. det missade jag :/

Sv: Den var verkligen jättebra, du borde se den :) Grattis till att få lite plats på blogg.se ;)

vad tycker du om det här förslaget?:Dhttp://eemma.se/2011/october/foljas-via-bloglovingilla-varandras-fb-komm.html#commentpuss!

sv; vad blev det i packningen tillslut då? :)

kunde du ladda upp bilder? :)

Grattis :D Alltid kul att hamna på första sidan ^^,

åh vad kul! :)

Vad roligt:=)

Roligt :)

Åh härliga bilder!

sv: Men åh tycker du! tack så jättemycket! :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.