Söt award!

Fick denna fina lilla awarda av Jouline , tusen tack! Det går ut på att fullfölja några meningar & sedan skicka awarden vidare..

När ingen ser/hör mig brukar jag: Sjunga :)

Jag går aldrig hemifrån utan: Min handväska, mobil, plånbok samt läppstiftet plus nycklarna så klart

Min blogg heter som den gör : För att jenlen hade jag som användarnamn för att logga in i skolan på datorerna när jag gick i gymnasiet det var första 3 bokstäverna i förnamn resp.efternamn så roligare än så är det inte!

Vågade jag skulle jag: Flyttat utomlands, varit au pair kanske?

Om 10 år kommer jag förhoppningsvis: Fortfarande ha ett arbete jag trivs med, ha ett vitt nyare hus, bra ställt & förhoppningsvis barn !

Jag ger denna awarden vidare till: Martina, Emlan, Christina , Elin , Sofia

 
Åh, tack så mycket! Vad söt du är!Stackare att du är sjuk, inte kul att ha feber. Hoppas verkligen det går över snart så att du får tillbaks energin. Det är verkligen det värsta som finns när man inte orkar göra nåt men man vill göra massa saker.Ja verkligen kul när det blir så spontant! När man verkligen inte hade planerat att ens gå utanför dörren så då har man inte så stora förväntningar.Jag vet, en halvtimme är så himla lite. Hinner bara slänga i sig maten och inget annat liksom.. Ja oftast har jag med matlåda för man hinner verkligen inte gå och äta ute, man får stressa så mycket då.Ja du får bestämma själv hur du gör! Så synd att jag inte är ledig på helgerna för då hade vi kunnat ses vilken tid som helst.Kramarfint =)

Vad fin!Hoppas du får en fin måndag.

- thats cute!

Jätte lätt att göra! Jag fann bilden på en hemsida och skrev bara ut på vanligt papper och satte in i en ram! :)

Fint:)

SV: Visst är det mysigt att gå på bio? ^^,Har du hunnit testa den än da? =)

åh, tar och gör den senare :D tack!!

Vad roligt! Tack för det. :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.