Nytt att läsa

Fick hem denna tidning idag, Carola är verkligen högaktuell nu är med i en massa grejer.Sen fick jag även denna premien med hudvård av Sofis Mode men tyckte jag va lite tråkigt man har ju sina favoriter redan men blir säkert någon som blir glad av det!

 
SV: Men åh, tack, vad gullig du är :)

http://pinksnow.blogg.se

VÄLKOMMEN!

- lugnt fina du!

Tack så mycket! =) Ja det har jag!

Kram!

Jag fick också ToppHälsa idag som ligger och väntar på att bli läst. :) Jag är dock inget big fan av Carola så den lockade inte mig så egentligen.

Hej!

Är så hemskt ledsen att jag varit så seg på att svara. Har varit mycket med skola och flytt till Uppsala.

Dessutom så byter jag blogg nu.. du följer väl med?

Nu är dagens blogg avslutad och vinnarna finns uppe, kolla in detta inlägget för att se om du var en av de som vann: http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/october/dagens-vinnare-ny-omgang-d.html#comment, och anmäl dig gärna igen :)

älskar när man har en ny tidning att läsa :D

SV: Ja jag älskar morgonpromenader =) Fast det är inte lika kul när det regnar >.<Härligt :D Japp, den är nog närmare en meter hög skulle jag tro om inte lite högre. Fanns två modeller :)

Hihi ja ibland går jag upp med honom men ibland ligger jag kvar i sängen också, men idag ville nämligen Tindra (hunden) ut lite tidigare än vanligt så det var bara att gå ut :) Tack så mycket för din kommentar om min kofta :) kram fina du!

kul med tidningar ::)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.