I nöd & lust

Va uppe med tuppen imorses kändes det som, vart full rulle idag blivit lite shopping under dagen samt god thaimiddag ute med Madde men nu ikväll blev det biomys kollade på Svensson Svensson i nöd & lust nyss blev det pizza, jaa va ska man säga dom är för härliga. Sambon gillade denna film väldigt mycket blev en hel del skratt men även satt man & skämdes med dom men va underhållande, har ni sett den?
Jaha okej, det är en fin stad =) Ja det har varit en toppenkväll so far och jag hoppas den fortsätter så =) Men nu ska jag pälsa på mig o gå ut i kylan me vovvsingen..

Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll.

snygg blogg!

den vill jag se! gillar svensson svensson :)

Åh tack! vad glad jag blir!

ser du båten där bak?:)gillar du chokladbollar?

Vad kul att ni var och såg den, vill också se den! Kanske imorgon. Mysigt den dagen lät att du fräffade din farmor och julmarknad är så mysigt. Älskar verkligen julen. Jag har bjudit över min farmor och farfar imorgon på fika, känns viktigt att man träffas tycker jag.På helgerna jobbar jag 10-17 på lördagar och 11-17 på söndagar. Det är alltid olika vilken tid jag har lunch och har bara en halvtimmes lunch.. :-/ Det går så fort och man hinner verkligen inte göra nåt på bara en halvtimme. Annars var det ett jättebra förslag! Men annars kanske vi kan ses direkt efter jag slutat jobbet om du är kvar då.Hoppas du haft en bra helg annars! Kramar

Den har jag inte sett men kan tänka mig att det är rolig :)

Mysigt med bio :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.