Hello!

Jag på hotellet, väntar här på frukosten som inte var någon större hit blev en kopp the plus rostade mackor!

 

Usch så trött jag är idag, va trött igår kväll & hade tänkt att jag skulle lagt mig tidigt men icke då satt uppe & kolla på en film till 02.45 som hette Djävulens advokat med Al Pacino bla gillar inte alls sådana filmer men kunde inte sluta kolla va så otäck psykiskt liksom. Nu tvättas det här på morgonen sen ska jag iväg med svärmor på julmarknad lite tidigt jag vet men dom har alltid denna gammeldags julmarknad sista helgen i oktober!

kikar in :)

Vad ska du göra idag?

åh mysigt med julmarknad! :)

Det tycker jag !Tack det samma :)

tack så mycket! :D

Sv: Oj, va länge!! Vad såg du för film?? :)

SV: ja alltid kul med besök! :D

Såg att du vart i london? :D Dit vill ja med åka..

Sv: Åååh kul! :D Vi skulle vart där i dec förra året men så blev jag sjuk så vi fick ställa in det fast allt va betalat och klart :/ TRÅÅKIGT! Nu ska vi försöka boka nytt framöver är planen! Men hatar att flyga men dit tar de ju ca 1 timme att flyga så det ska nog gå om jag klarat thailand och sen har jag mycke krångel med magen så bara att lugnar sig så SKA jag dit! :DSv: Jaha, guud va mysigt!! :) Det känns verkligen att man är påväg mot mörkare och mysigare tider :)

SV ; troligtvis den sötaste Jamie som finns.

fin blogg :)

Vad mysigt med julmarknad! Hittade du ngt att köpa? :-)

Svar:

Åh, det hade jag med!

Tack! Yes, Mia har vart hos mig ihelgen. Hur var London? :)

Så fin du är :) kram

Åh vad kul med London, jag var där i mars. :-)

åh mysigt med julmarknad :)

Hade också höga förväntningar på forever21, med tanke på att det var så bra i NY :)! smycken hade dom en del av ialla fall :)Tack :)

Åh vad mysigt med julmarknad! Men det var lite tidigt, haha! :-)

hur mår du?

Så fin bild på dig, vad söt du är! Hade ni en bra semester? Vill också åka till London, har ju aldrig varit där.Vad kul att du var med på blogg.se!Hoppas du haft en bra helg. Massa kramar!

Sv: tack så mycket, jaa det simpla kan ibland vara det bästa

hoppas du har haft en prima helg! :D

Ja det är så mysigt. Baka, dricka glögg och lyssna på julmusik! :)Åh gossipgirl maraton ska jag ha någon dag. Brukar spara avsnitt och titta i ett streck haha. :)Jag ska snart titta på PanAm och sen ta ett långt bad.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.