Haft en liten semsterdag

 

Fick denna silver ljusstake av min mormor när jag fyllde år velat haft en sån länge men sen vill jag även ha en högre, var på EM idag & hittade en så den får det bli nästa gång!

 

Har vart fullt upp idag därför ont om bloggande, tog en semesterdag pga sjukhusbesök va väll både positiva svar samt negativa en sak som jag blev riktigt glad över som jag velat länge är att få bort några av mina fobier som stör mig & är jobbigt så hon skickade en remiss till ett annat sjukhus så ska börja på kognitivt beteendeterapi samt hypnos så hoppas dom hör av sig snart, jobbigt att ha rädslor för saker som gör det jobbigt för en! Har tänkt ta det privat men kan bli väldigt dyrt bättre att gå via sjukvården sen har jag även åkt iväg & hälsat på min älskade farmor en stund va trevligt att hinna göra det.ja, det gör allt en del med lite nya växter. =) Ja, men då var det garanterat vårat hus du såg, för jag har inte sett någon annan som byggt altan här i området det senaste. =) Så du har varit i Lidköping idag, tyckte du EM var bra? Jag tycker att den nya butiken är tio gånger finare och mer inspirerande än den förra, får nog ta mig ett span där någon dag snart. Ha en bra kväll! kram

Den var jättefin! Vi har massor av kandelaber i silver på mitt jobb. :-) Du måste verkligen komma dit nästa gång du är i Sthlm och jag tycker verkligen det är på tiden att vi ses! :-) Jag jobbar onsdag-söndag varje vecka nu.

Oj låter inte kul att du har fobier som stör dig stackare. Men hoppas du får bra hjälp med det nu!Massa kramar

Åh en såndär vill jag med ha ^^, Och en stor! ;)

Vil bare si lykke til ;)

Svar:

Yes she is!

själv älskar jag den:D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.