Yesterday

 

 

Igår var jag hos min famor under eftermiddagen sen kom faster med familj va mysigt så blev lite fikakalas osv brukar försöka samlas alla helgonadagen. Sen eftersom jag var ensam hemma, sambon var i Göteborg så tog jag & åkte iväg på en förfest men gick inte med ut, förfesterna är ju alltid trevligast så var med denna tjej bla!

 

 
SV: ÄLSKAR MOA! Har gjort det från första stund, hennes egna låt är grym. Dock så klär sig ju Amanda F så snyggt att jag dör varenda gång jag ser henne. Hon är så trendig! Molly är med grym, dock ganska dålig i fredags, vilket var en besvikelse...

Hej jag är med i en fototävling där jag kan vinna ett filter! Det vore jätte snällt av dig ifall du hade lust att rösta min mitt självporträtt som är nr 4!http://oliviasfoton.webblogg.se/2011/november/utkast-nov-5-2011.html#commentOm du inte gillar denna sorts kommentarer ber jag om ursäkt!Tack på förhand! :)

Hej jag är med i en fototävling där jag kan vinna ett filter! Det vore jätte snällt av dig ifall du hade lust att rösta min mitt självporträtt som är nr 4!

http://oliviasfoton.webblogg.se/2011/november/utkast-nov-5-2011.html#comment

Om du inte gillar denna sorts kommentarer ber jag om ursäkt!

Tack på förhand! :)

hoppas du får en fin dag!!

Fina ni är :)

Tack, jag mår faktiskt bättre idag, smärtan börjar försvinna, så jag hoppas det är på väg bort nu...

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.