I wish nothing but the best for you..

 

 

 

Min nya blus från Primark, nöjd med mina köp därifrån! Igår eftermiddag var jag på mitt första möte som kommer förhoppningsvis förändra mitt liv till det bättre hoppas jag, så spännande men mycket jobb som ligger framför mig!
Riktigt snygg blus... det är så härligt när man har nya spännande saker framför sig:) kommer säkert bli toppen bra:) ha en fin dag kram

Just nu har jag 3st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en snygg & stilren ljuslykta från Blomus!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9227/tavling-vinn-en-ljuslykta-fran-blomus/I den andra tävlingen kan du vinna naturliga hår & hudvårdsprodukter från Eilas till ett värde av 200kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9243/tavling-vinn-produkter-fran-eilas-till-ett-varde-av-max-200kr/Och i den tredje kan du vinna riktigt roliga spel från Prylsjuk!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9547/tavling-vinn-roliga-och-enkla-spel-fran-prylsjuk/Ha en bra dag :)

Ja, hoppas de är bra nu bara. Jättefin blus, vad är det för möte? Låter roligt! Ja, jag vill gärna komma och fotas hos henne här framöver. Tack så mkt. kram

vilken fin blus :)

Intressant, tack för svar angående Tones-up. och tack för att gillar mina kläder. Kram

Spännande med lite nytt på jobbfronten! =)Bebben är beräknad till den 13:e, så idag är det 11 dagar kvar, men sen har man ju ingen aning om det blir innan eller efter. Jag tror att jag kommer gå över, för har inga känningar än att det är på G. =)

Ha en fin dag! kram

sv:Ja, visst är det, usch!

Tack så mycket, och detsamma :)

Så utrolig søt bluse :) lykke til med spennende planer, og tusen takk for fin kommentar :)

va långt o fint hår du har =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.