När ska det bli bättre?

           

Detta köpte jag på stan i lördags, blusen från Vero moda smaken är ju som baken men jag gillar mönster speciellt nu när man är så blek så är det fint med lite färg tycker jag. Sen fyndade jag denna fejkpäls halsduk från Vero Moda för 60:- har ju en liknande som jag köpte på H&M som jag inte använt än men någongång ska det allt bli :)

Har föresten jäkligt ont i halsen hostat hela dagen var 5:e minut typ sån där otäck hosta, blev värre i lördagskväll fattar inte varför & när det ska gå över har ju inte tränat på en vecka nu så dumt jag som kände att jag kom in i det. Vågar inte träna förens det ger sig så det inte blir värre.Så blir att ta det lugnt denna kväll, kikade nyss på Stylisterna min favorit är Joanna Fingal bla sen var det några som jag inte tyckte platsade där direkt men får se detta va ju det första avsnittet!jag måste se reprisen av stylisterna sen, det verkar bra =)

Vad kul att du tänkte på mig gumman! Då har du ju ett mål att arbeta emot under våren vilket brukar sporra lite extra. Jag har börjat fundera på en resa under semestern kanske till Sardinien ligger ju på samma breddgrad som Mallorca och verkar mysigt och sedan älskar jag italiensk mat. Men vi får se vad det blir. Hoppas att snart halsen blir bättre!Kram

ja, precis.. och ätstörningar är så hemska och mycket farligare än man kan tro, men det är skönt att man faktiskt kan bli frisk.usch, krya på dig sötnos!

fin blus :)hoppas halsen blir bättre!

Mysig blus!

Krya på dig fina.Varma kamar<3

Tycker blusen var fin =)Krya på dig, inte skoj med halsont. Kram

Vad intressant dina poster är! kommer verkligen att läsa dina inlägg igen! :) Hoppas du har en trevlig dag :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.