Me like.

Vänner är underbart, fast man inte träffas så ofta så finns dom alltid med en i ens hjärta! Jag har några få som jag verkligen litar på, vart med om falska människor & det är viktigt att rensa ibland vissa växer man tyvärr ifrån vissa hittar man tillbaks till sen igen flera år senare & vissa finns & kommer alltid finnas där & dom vet man alltid vilka det är. Och några guldkorn kan man hitta under livets gång...

                                        

             


                               Just det ett stort grattis till Rebecca & Peter som fick sin efterlängatde son igår natt!älskar sånna vänner som man inte behöver träffa jätteofta och ändå vara lika bra vänner :)

så söta pics :)

svar:vi var där 2 veckor :D

Eller hur - vänner är underbara :D

Svar: Då ska du sattsa på tyngre styrketräning tycker jag. Men håll dig borta från nutrilett och deras bars, du har ingen nytta av dem. Hur äter du nu? Kosten är jätteviktig för att du ska få bästa tänkbara resultat med träningen! Blanda inte in tillskott redan, kör hårt med träning och massor med BRA mat vettja :) Efter träningen ska du se till att få i dig snabba kolhydrater inom 30 minuter och sedan ett rejält mål mat med både kolhydrater, protein och fett efter två timmar.Kramar!

Bra och ärliga vänner behöver man. Fina bilder.

svar:tack!Och ja de var riktigt skönt :)

ha en toppendag!

söta bilder på er =)

SV: Jaha va häftigt att fira nyår på skansen ^^,

Själv var jag hos svärmor och svärfar eftersom jag har hunden att ta hand om :)

Jo det är sant så e det =)

Ja det är en typ av glasstårta med kex på och under. Kanon god. Jag får aldrig nog, äter och äter tills det inte finns något kvar typ :)

Hoppas din dag har varit bra. Kram

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH fina kort....PUSSSSSSS!!!!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.