Detta blev det i klädväg..

          

                                                         

Detta va det i klädväg jag köpte i helgen jag är ju inte så förtjust i reor beror på va det är men oftast bara massa tråkiga plagg helt enkelt men detta köpte jag en pälskrage från H&M sen ett linne därifrån sen en långklänning den iof var det rea på från Vila, min första långklänning.
Köpte en del make up också återkommer med det.
Jag är inte heller förtjust i rean för det känns mest som saker ingen annan vill ha så jag brukar inte ens orka trängas på reor :P Men det såg fint ut det du hade köpt!Oj, lät verkligen som en händelserik kväll! Lät toppen! Förutom att ni behövde gå ända till älvsjö.. Brukar ju vara dåligt med taxibilar på nyårsafton så jag är ritkigt glad att ja gstannade och sov hemma hos mamma. Men tur att ni kom fram ändå iaf!

Va kul att ni syndes på tvn! Ja precis, alla såg mest ut som snögubbar hehe.. Jag har faktiskt aldrig varit på skansen på nyårsafton så man kanske borde gå dit nästa nyår!

Jo jag vet, är verkligen inte sugen på att jobba imorgon. Skulle gärna vara ledig men som du säger så är man ju ledig på torsdag och tiden går ju fort.Skickar mail också!Kramar

Jag har också en sån pälskrage, passar till mycket.. ett bra köp! Hoppas din vecka startar på bästa möjliga sätt. Många kramar!

sv: haha men kvinna då är du ju tvkändis nu! ;)

GOTT NYTT ÅR FINING!

den där pälskragen har jag kollat på, ska nog köpa den jag med :)

t

snyggt! :Dkramar

snygga inköp :)

Snygg snygga saker!kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.