10 kg på 2 vecka, så hemskt det var

                                                       
                                                             Jag vet hemska ränder jag fick av bikinin där 
 
God kväll! Haft en trevlig dag denna lördag den har gått i kulturens tecken både teater & bio samt massa god mat.
Kollade igenom ett fotoalbum imorses innan jag åkte iväg & hittade denna bild fattar inte att jag visar den för er, lite för privat tycker jag men detta var på julafton för 3 årsen jag hade precis kommit hem från Thailand och under dom 2 veckorna jag var där så gick jag konstigt nog ned 10 kg & ni kanske inte tycker jag ser så smal ut på bilden men min farmor grät nästan när hon såg mig & det märktes just i ansiktet & vid nyckelbenen tycker det är så vidrigt fult & äkligt jag har aldrig försökt gå ned/bantat i hela mitt liv & kommer aldrig göra för ser mer sundare ut lite större & lite smått hull på sig. Men det otäcka är att jag inte fattar varför & hur det kom sig att jag gick ned så mkt under så kort tid & det tog ett tag innan jag gick upp dom kilona igen under den resan fick jag även massa solblåsor i ansiktet därför har ja som små sårskorpor i ansiktet på bilden ni ser hakan och kinderna otäckt minns exakt känslan när ja vaknade sista dagen i thailand ja hade bränt mig dagen innan va rätt röd & ömmade sen på morgonen så kände ja på ansiktet & vet inte hur jag ska förklara kändes inte som min hud, gick upp på toaletten & det var blåsor på blåsor som jag stod & klämde på & hela toalettspegeln blev blöt sen tog det mer än en vecka innan de försvann va säker på att jag skulle fått men & ärr på huden men det försvann iof var jag på hudanalys i somras & då såg dom under huden att jag fått en del pigmentfläckar men ändå så glad att det försvann.
 
Vet inte varför jag visar & skrev detta men va rädda om er & det är så mycket finare att va lite större än så smal & man lever en gång så varför inte njuta av det goda i livet iof ska det vara med måtta också men ja ni förstår! :) Men nu har ju jag börjat träna iof haft uppehåll i 2 veckor pga vart sjuk men tränat för att komma i form bli lite fastare & inte för att gå ned i vikt aldrig vart sån som gillar att träna men känns rätt bra nu & hoppas det håller sig så.
Oh jag förstår precis vad du menar själv så gick jag också ner i vikt en gång så det såg hemskt ut. Jag har kvar det där fotot från den tiden, nyckelben å kindben stack ut och jag såg förjävlig ut!A min förkylning är inte helt borta, hostan är kvar, näsan täppt å halsen känns väldigt torr. Väldigt långvarig förkylning detta! Hoppas det är bra med dig/ kram

bra skrivet! håller med dig om att man inte ska banta och sånt, bara onödigt :p

Gud vad sjukt att gå ner så mycket på så lite tid! :o Bra skrivet och jag håller helt med dig! Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.