Sitter på tåget..

 

Är påväg på tåget nu emot Stockholm, hoppas jag hinner med allt jag bokat in idag, ska försöka hitta rätt tåg osv men har skrivit ned en massa så jag får följa det. Har bestämt att jag ska kika efter parfymen som står på min önskelista som sagt Chanel Chance & hoppas jag får tag i den.
Härligt Jenny:) du en parfym som du ska lukta på är jimmy chlooe tror jag den heter../ dock fel stavat säkert..men det är en dröm parfym..hmm finns 2 utav den men man känner ganska snabbt vilken som är ens favvo;) Ha nu en toppen dag i huvudstaden & njut av allt:) kram

Åh, jag borde färga vara 4-6 vecka ungefär, men är slarvig med det ibland! Kan gå tre månader!Hoppas du får en underbar dag i Stockholm!

Lycka till & hoppas att du hinner med allt under dagen! :)

allt bra ?

Roligt att åka till Stockholm. Jag har tagit årets första skidtur idag. Lite jobbigt var det allt...men skönt. Snön bara vräker ner här. Ha en fin kväll! Kram

Love these hat! But I haven't any.........

Kikat på våra smycken bland kategorierna än?

Ta gärna en titt! :)

//GOCHICK.SE

Ja, vad bra! Då får du skaffa ett konto och börja twittra! :)

SV: Ja det kostar en del! Men hoppas du hittade några bra produkter där iaf! :)

Åh vad roligt det var att träffa dig idag! Du var så himla söt! Hoppas tågresan hem gick bra?Jag kom på sen efter du gick att jag sa Gott nytt år, fattar inte varför jag sa det för vi lär ju höras här innan ;-) Haha!Kramar!

Håper du finner den da :)

god tur! :)

Åhh den luktar så gott, finns i min parfym hylla här hemma och även Jimmy Choo som någon tipsade om här tidigare, mitt nya tillskott är Viktor & Rolf flowerbomb...ännu ett hett tips;)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.