Juni-sep 2011

Jag valde att ha en sen semester detta år som var, så denna sommar va speciell på många sätt men iaf vi stack iväg till kära Malmö & var där en helg samtidigt som det var Malmöfestivalen så fick se bla Veronica Maggio spela osv.

 


 

Hår står jag framför Zlatans hus :)

 

 

Sen drog vi upp till Båstad/Halmstad & Tylösand mysigt.Det är i Halmstad jag kommer befinna mig under stora delen av april nästa år :)

 

Just det i Malmö fick vi se första inspelningen av showen kenza va med & spelade in, minns inte namnet har inte sett det men var kul att se henne live.

 

Hoppade för sista gången i mitt liv studsmatta hos kusinen, slutade med att jag höll på att bryta nacken så aldrig mer igen!

 

 

Fick va barnvakt för första ggn till min kompis barn, va jätte roligt här är jag med Mio! Dom var så snälla & lätta att passa. Roligt att få det förtroendet att någon vågar lämna över sina barn till några andra som passar :)

 

Varit en massa med lillkusinen & myst under året!

 

Kommer lite fler bilder senare igen detta var under sommaren juni-september!

 

 

 

 
härliga bilder :)

Åh vilka härliga bilder...nuuu saknar man ju sommaren ännu mer:)

Men gud vilka underbara bilder! Hoppas du får världens bästa nyårsafton nu!

Kram

Lovely pictures, love them!

Det ser ut som om du har haft ett underbart år! :)

Mysigt! :) Har också poserat utanför Zlatans hus, haha! Har du fått din päls från Nelly ännu? Min kom idag, blev så nöjd. Blev lite förvånad över hur lätt den var men den kommer nog absolut funka bra när det inte är så kallt!

- Ja det har jag verkligen haft! :) Åh, det har jag& min pojkvän också sagt. Nyår i Sverige är så himla överskattat så det är bäst att bara åka iväg för att upptäcka nya platser!

härliga bilder!:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.