Hmm..

Jag har gått någon gång tidigare på en salong & använt laser för att ta bort ytliga blodkärl jag har på mina ben samt haft något nedanför nacken. Visst vissa tänker inte på det, många har det inte men det är ärftligt också så det är så jag fått det, när man tar bort det med laser så försvinner dom men det kommer ju så klart nya med åren tyvärr. Jag tar bort det för att det stör mig & är irriterande & kan man göra det varför inte. Visst att det är utseendefixerande men tycker det är upp till var & en huvudsaken är att man mår bra, jag gör det för min egen skull ingen annans liksom.
Har någon av er tagit bort & fixat sånt ?Har kikat lite & funderar kanske på att besöka Conturkliniken i Stockholm, såg dom tar bla bort åderbrock fast det är väll mer äldre som har sen här står det om lasern dom har sen gör dom ju även andra saker som bröstoperationer och annat men inget jag tänkt mig att göra!

 
Visst!? hade mer än gärna velat vara i den bilden nu haha!

Jag har inte aldrig tagit bort någonting, men jag har lagt till! Förstorat överläppen på Akademikliniken i Malmö 4 ggr & nu är jag jättenöjd!

Tycker jag absolut att du ska göra, testa rocky road alltså :) Det tar inte alls lång tid att göra, så perfekt såhär i juletider när man har lite tidsbrist.

Bara några dagar kvar till julafton nu.. har du hunnit köpa alla julklappar? :)Missa inte att du kan vinna en iPhone 4S i min blogg (+ en massa andra grymma produkter!). Du finner alla populära tävlingar i min meny!/ IDA - Stockholms största skönhetsblogg.

http://FLAVOURED.se

Då är vi 2, galet gott! :D

Fin blogg förresten!!

sjukt snygga skor!!!

hoppas du haft en bra dag tjejen =)

tack tjejen. tyvärr har jag ingen erfarenhet av det

sv: tack detsamma=)

Lite dyr blir den ju om man jämför med annat julgodis, men helt klart värt det! Jag älskar mörk choklad, men i detta fallet föredrar jag nog faktiskt den med mjölkchoklad och ska du bara satsa på en så tycker jag absolut att du ska köra på den :) Den kommer garanterat alla gilla!

Huvudsaken att det känns bra för dej;) kram

I love your blog, you have a great style!!!

Thanks for your comment, have an awesome Xmas!

XX

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.