Hello!

Kom hem för ett tagsen från bion, innan käkade vi Grekiskt så lär förpesta min omgivning imorgon med att lukta vitlök, käkade vitlöksbröd & deras vitlökssås men det är så mumsigt så nästan värt det :) Biofilmen va väll ingen höjdare & inte likt någon av de andra filmerna men ändå en gullig film med Stig-Helmer!

Imorgon blir det upp tidigt ska med tåget själv till Stockholm, ska träffa söta Elin en liten stund som jag lärt känna via bloggen, besöka henne där hon jobbar & säga hej ska bli roligt sen ska jag på en behandling som jag är jätte nyfiken på som jag vunnit berättar mer imorgonkväll sen har jag lite andra ärenden att göra. Min största utmaning imorgon blir lunchen, jag måste luncha ensam som jag inte gjort tidigare ute så men får gå, är det bara ja som är löjlig eller är det någon annan som känner igen sig? :)Förr tyckte jag att det var jobbigt att luncha själv eller shoppa själv, men när man väl har börjat så inser man att det är rätt skönt det också :)

Vill du tjäna pengar på din blogg så som jag gör?!Du kan tjäna upp till 70kr/ besökare, nice vah?

Gå in här och läs mer:http://piinkqueen.blogg.se/2011/december/tjana-pengar-pa-din-blogg.htmlIngen åldergräns krävs. :)

SV: Åh, tack! :) Hmm, ok, vad konstigt! Är kanske spotlife som är lite knepigt ibland! :D Vilka fina örhängen du ser ut att ha här!

Beautiful earrings!!!

Nej då jag tycker det är riktigt skönt att luncha ensam :) Köp en härlig tidning och gotta ner dig med :)sv: Ja visst är det något speciellt med smycken med budskap i - särskilt om man fått det av någon man älskar :)

söta bilder!

söta bilder :)jag känner igen mig! jag har heller aldrig lunchat ute själv, men någon gång lär jag ju göra det..

Kikat på våra smycken bland kategorierna än?

Ta gärna en titt! :)

//GOCHICK.SE

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.