Den korta lilla resan till London som blev längre än räknat!

 

 

Denna våffla med grädde & jordgubbar va mumsigt som bara den!

 

 

 

Äntligen hemma kan man nog säga, skulle landat igår på Skavsta flygplats vid 22.30 vilket inte blev utan fick landa på Arlanda pga gick inte landa på skavsta pga snön tror jag det var så vi fick vänta en längre stund inne på planet sen hade en kräkts rakt ut på mattan så luktade väll så där kan jag säga sen var vi så klart trötta pga vart vakna sen 5 på morgonen. Efter ett tag fick vi ta bussen tillbaks till Skavsta där vi var vid 03 tiden på natten så ist för att ta bilen hem så tog vi in på hotell dels för att vi inte vågade åka hem pga all snö. Denna förmiddag va en rysare att åka hem halva vägen var det massa snö & rusk men häråt var det nästan ingen snö så skönt!

 

Allmänt så tycker jag att det är helt okej att åka över dagen till London, det kan jag tänka mig framöver pga vet ju vart jag ska besöka, just för shopping. Sambon däremot tacka för sig kan man säga &  sa att framöver åker jag själv för han tycker jag är en stor egoist så han är orolig inför New York nu :)

 

 
Juledekorasjonene i London er helt nydelig!

thank you for your comment!

interesting blog :)♥ Amunahttp://soul-seele.blogspot.com/

Svar:

Aw, tack!

Tack så mycket för den fina kommentaren! Hoppas du haft det bra i London, det är nämligen min favorit-stad :)

håller med =)

Jag tycker att det hade varit jätteroligt att åka på en shoppingtur till London över dagen någon gång, men min sambo är inte direkt för detta så man får väl se om det blir av..

det lät inte som någon rolig flygtur men skönt att ni kom hem ordentligt

Ojdå London över dagen? Galet. Men grymt juh! :D

Haha vad rolig han är M :-)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.