Award!

 

Blev så glad gick in på bloggen & såg att jag fick en liten bloggaward av snälla Ege Denne En norska som jag följt ett bra tag nu, så otroligt snäll & verkar så jordnära sen känns det som hon menar det verkligen när hon lämnar en kommentar, det uppskattas & svarar tillbaks osv det är de som är härligt att lära känna nya människor liksom.

 

Så här skrev hon om mig:

Jenlen

Dette er en svensk jente, som blogger om litt av hvert fra sitt eget liv.
Og det som utmerker seg ved henne er at ho virker veldig jordnær.
Og det liker jeg.
Og så liker jeg kommentarene hennes :)
Besøk henne.

Det är meningen jag ska skriva upp 5 bra bloggar som jag ska ge några goda ord om, hmm vilka tro finns så många!

1) Carroat, Carro som jag lärt känna via Mia min jobbarkompis en otrolig snäll & härlig tjej som jag är glad över att ha lärt känna.

2) Caroline en av mina bästa vänners syster som jag faktiskt aldrig direkt träffat innan, men sågs för någon veckasedan & så härlig tjej man blev glad av att va med henne, gav bra energi. Glad att fått träffa dig!

3) alittlebitmoreee denna tjej har jag följt länge & så gullig & snäll, blir alltid glad när hon lämnar en kommentar.

4) Marran denna snälla tjej har jag också följt ett bra tag, blir glad av när hon lämnar en kommentar, känns som en vän jag aldrig träffat

5) Inspireme har börjar följa sen ett litet tag tillbaks, så himla tänkvärda saker hon skriver gå in & kika så får ni se.

Elin vill jag ge denna även till, så glad att jag lärt känna henne känns absolut som en bra vän fast vi aldrig heller träffas, känner att jag litar på henne fast vi aldrig setts men ska åka upp till Stockholm en dag innan nyår & försöka träffa henne förhoppningsvis.Men åh va snäll du är! Gud va glad jag blev. Jag kan inte annat än att hålla med utlåtandet om din blogg! Du verkar så himla jordnära och man blir så glad av att gå in på din blogg! En sån härlig mix! Ha en fin dag nu! :)

Sv: Åh! Självklart :) Det kommer, hihi

Svar:

Tack för din goa kommentar!

Personligen tror jag att man tappar motivationen om man tränar fastän man kanske inte har orken eller just motivationen till det en dag. Då tycker jag personligen att det är bättre att vänta tills man mår lite bättre! :)

Kram

SV: tack så mycket och detsamma :)

Vad gullig du är, ska skicka den vidare då :)Ja det var kul och vi får boka in att ses snart igen :)

Så koselig da!:) Mange nye blogger å se innom!:)

Tack.. Vilka fina ord gumman..;) Du är oxå en härlig tjej med mkt positiv energi..dessutom är du så himla vacker :) kram

sv: åh tack va snäll du är!

Ja det ska bli galet kul att fira nyår i Las Vegas!! :)

Nej men vad tråkigt :( Jag var i London i juni, men då hade den inte öppnat än, men inte värt ett besök nästa gång då kanske? :/

Men åh vad gullig du är! Blir också glad av dina kommenterar , känns som vi känt varandra länge även om vi aldrig setts

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.