2011, året som gått

Sett många som gjort små resumer från året som gått, tänkte jag skulle göra någon kort också och sammanfatta. Känns som det gått så fort som det alltid gör & som jag tar väldigt lite bilder till bloggen , vet inte om ni tycker det men.

Började med att ringa in året på Skansen i Stockholm med sambon & svärföräldrarna va en himla mysig helg som jag gärna hade gjort om igen men gick inte.På bilden så står Jan Malmö & ropar Ring klocka Ring & så det snöade denna helg, helt otroligt minns jag & kallt var det

 

Köpt & läsa en himlans massa tidningar, ni som känner mig kan nog intyga. Något jag igentligen borde dra ned på en onödig grej men roligt det är nog min last!

 

 

Bott 1 år i våran lägenhet som jag trivs väldigt bra i, ska dock göra om köket detta år som kommer med så tacksam över balkongen som jag spenderat en en del tid på underbart & vi har sol hela dagen från tidigt morgon till sen kväll & aldrig någon sol i sovrummet så det är perfekt!

 

 

Köpte min första systemkamera tyvärr valde jag denna pga färgen, måste lämna in den för hört att den inte är riktigt bra & märkt det med inte använt den så mycket mest min mobil som jag fotar med.

 

 

Firade en mysig midsommar med släkten & goda vänner

 

 

Blev en helg till London andra gången jag var där & blev 3.e gången på detta halvår kan man säga en gång i juni, oktober nu sist December

 

 

 

 

Min sambo har en båt & älskar att vara på sjön & fiska så för första gången denna sommar så var jag med några ggr ute på sjön va rätt härligt faktiskt.

 

 

 

Jag, Mia & Carro stack till New York i slutet på Maj var jätte roligt & fick en ny vän i Carro som jag är glad att jag lärt känna. Just det jag kommer nog inte åka tillbaks till NY vid denna tid på året för tusan så hett & kvavt det var som att va i en bastu svettades hela tiden fick sån dålig hy efter denna vecka minns jag.

 

 

Fick träffa Sofi vilket var himla roligt.

 

 

 

Fortsätter imorgon om ni vill se mera :)

 

 

 

 

 

 

 
Härligt 2011!

Høres ut som du har hatt et fint år! Ønsker deg et godt nyttår :-)

love the pictures :) I don't understand Swedish but I guess it's a selection of your pictures taken in 2011 ?;)http://fashion-gourmet.blogspot.com/

Åh så mysig årsresumé! :) Ser ut att ha varit ett bra år! NY är ju drömmen! :D

Nog har det hänt mycket i ditt liv alltid=)

Vil se mer :-) fine bilder!

Det är roligt med tillbakablickar. Men inser hur fort året har gått. haha.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.