111215

Måste tipsa om detta läppstift jag har på bilden, har det i 2 olika nyanser.Köpte det för 10:- på Gekås/Ullared bra pris framförallt:)

 

Igår kväll var vi på julbord med jobbet, va trevligt fast måste säga att det vi var på förra året är nog svårslaget. Jag älskar ju dessert/godisbordet det är höjdaren tycker jag oftast på dessa tillställningar.

Tyvärr hade jag ont i huvudet hela dagen blev värre på kvällen så fick ta en alvedon, ingen höjdare att ha det med en massa folk runtomkring. Va fort tiden går, snart är 2011 slut & det blir ett nytt år såg jag nu när jag skrev in datumet både bra & dåligt med de..Va söt du är, du passar verkligen i den färgen på lätppstift=)

Huvudvärk kan ju sabba det mesta. Trist att ha det en sån kväll. Snyggt läppstift! Här ska städas, jobbas och tittas på dotterns Luciafirande ikväll. Ha en fin dag! Kram

Varsegod :) ja de är bra med mig, med dig då?

Va mysigt med julbord men tråkigt med huvudvärk. Hoppas du mår bättre! Jag tror att 2012 kommer bli ett toppenår. Men det låter verkligen mycket, känns som att det nyss var 2006-2007 tycker jag :)

Thank you for your coments!!!!:)

XoXo

Hihi, tack :) har också köpt de läppstiften i rosa och rött. Fanns löshåret i många färger förresten?

Sv: Det ingår i min nya bloggdesign, ljudeffekten! SKOJA, haha! Har ingen som helst aning om vad det är men det låter så på typ alla Spotlifes bloggar. Blev sjukt confused först. Hoppas det försvinner snart! ;)

Fin du är!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.