We said goodbye

 

Åh vet inte va jag ska göra, tog med mig denna hem från Vero Moda för några dagarsen, 299:- rätt snygg men vet inte om jag ska behålla den, shoppat alldeles för mycket senaste tiden nu, what to do? Skulle ni behållt den?

Uppdat: Lämnade tillbaks den efter jobbet idag & viktigt det är inte samma blus jag hade på mig ute i lördags kan hålla med om att dom påminner om varandra men det andra är ett linne från New York oftast har man en stil & köper oftast snarlikt det är jag bra på, rätt trist!

 

 
Hoppas du får en fin dag!

Kram

- Tack!

Vgd då?

Är det samma blus du har på dig på några bilder under kan det bli svårt att lämna tillbaka annars har du en väldigt lik ;)

Jadå, sommaren har varit bra, det känns lite tråkigt att den snart är slut. Jag börjar skolan igen på torsdag. Jag håller med, det är lika bra att komma igång. Och det känns ju oftast bättre efter ett par dagar när man väl kommit in i rutinerna igen. Jag hade nog behållit den om jag trivdes i den och det såg snyggt ut :) Kram

Jag hade behållt den! Men kanske sett om jag hittar någonting annat jag tröttnat på i garderoben att sälja på tradera för att få ihop en slant.

Hur känns den på? Har du inte råd bör du nog lämna tillbaka den. Du kanske kan köpa den igen nästa månad?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.