Vart tog denna dagen vägen tro?

                                                 

                                Denna smoothie är ett måste under en shoppingdag så man får lite energi!

Denna dag har bara försvunnit, vi kom upp till Stockholm vid 11 tiden & åkte hem vid 17 tiden. Vi hade ju med min lille kusin så har blivit en annorlunda shoppingdag, hann bara med att besöka 3 Zara butikerna pga min moster va ute efter en jacka så va tvungen att hitta den & den fanns som tur va på Zara på Sturegallerian sen köpte jag ett par byxor där sen en parfym, ska visa den en billig parfym men luktade jätte gott & luktar lika starkt nu som jag sprutade på den på jackärmen.Sen ett besök i en H&M butik fast hann knappt titta där heller vet inte vart tiden tog vägen synd.

                                                 

Denna köpte jag på The Body Shop,läst om den tidigare & den ska man spraya på kudden samt även sängkläder den ska göra så man sover bra/bättre sen luktar det gott som på hotell & denna luktar svagt av Lavendel & kostar 230:- tror jag det va. Ska bli kul att testa! 

              

Denna har jag också läst om så blir också roligt att testa denna från Mac, det är en olja man ska bara ta en liten liten klick & sen ska jag blanda ut den med foundation så ska man få en fin lyster i hyn. Oftast kan man va rädd om olja just till hyn men denna ska vara bra ska smälta in så det blir "ett" med hyn sen så är det bra när man har torr hud som jag sen så när det blir kallare ute nu. Kan återkomma med senare va jag tycker om ni vill.kul med en sthlm-vistit :) även om ni hade ont om tid..

Du får säga till om den är bra, den man sprayar på kudden.

Hört talas om den. Men ingen aning om den är bra.

Jag sover som ett barn, men min morfar har lite svårt o sova. Kanske han kan testa sån om den funkar =)

Gullig blogg ;)

Hejhej, härlig blogg , allt bra? (:

Godmorgon, vad göres? :)

Vilken snygg blogg du har :)

Ha en bra söndag!

snygg blogg:)

jättefin blogg du har :)

vad kul med ltie nytt =)

Kul med lite nytt :D

blir spännande att se allting som du har shoppat! :)

sv: Heh :) Vad händer idag då? :)

så fin blogg du har! :)

Har du haft en kul halloween helg? :D

Hej kan inte du va supergullig och rösta på mig här? behöver bara några röster sen är jag me i topp tio, skulle vara sjukt snällt!! ♥http://www.ellos.se/?startpage=3976&id=492&lang=SE&action=confirm

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.