Trist

Jag fick hem i min förra leverans från H&M dessa par skor, jag tyckte dom var så fina & var jätte nöjd med dom men förstod att dom var väldigt känsliga eller dom verkade kunna bli förstörda snabbt & se där ja haft dom 2 ggr & fick vatten på dom & så här ser dom ut nu, kan inte använda dom.

Så ringde till kundtjänst nu & herregud ursäkta språket men vilken jäkla kärring jag fick prata med så tyken & otrevlig när jag frågade någon fråga för jag vet ju inte & vill vara säker så va det precis som jag var dum i huvudet.
Jag brukar näthandla på den sidan ofta men nu kommer jag kanske dra ned på det.
Usch va bara tvungen att avreagera mig man blir ju så besviken :( 
Sen märks det så väl när någon inte passar för jobbet, man har jobbat för länge & tycker inte det är kul denna va väll upp i åren därför blir det extremt dåligt kundbemötande & det är det värsta jag vet! 


                                                  Tycker ni dom är fina? Ni ser ju hur förstörda dom ser ut inte kul!

                                               

På tal om något roligare idag är det min dag nämligen Jenny Dagen, jag har namnsdag så fått en del presenter av familjen & grattis sms gulligt tackar för det.
Håller på att baka cupcakes till helgen blir chokladmuffins luktar så gott sen ska jag ta frosting över sen köpte jag detta jag kan dekorera med, aldrig testat tidigare men det kommer hit en del små kusiner så tänkte skriva deras namn på muffinsen! 

                                                  

                                                                Jorå, de var fina.. Men jag skulle nog ha valt svarta :)

är dom skorna i mocka? mocka brukar inte tåla vatten alls tyvärr...

Grattis på namnsdagen =)Vad trist med skorna, du borde ju få nya...

Åh va gott med muffins:D

Nä fy vad trist!! =( på så snygga skor!

de ska väl tålas att gå i, det är ju hela

grejen med att HA SKOR!! annnars kan man

ju gå barfota.;))Kram på dig!! värd de där goda cupe caksen<3

åh vad tråkigt... jag hade oxå blivit tokig!

sv: ja simmning är en sån himla skön träningsform :)gud vad tråkigt det där med skorna! :(

Godmorgon!Men usch vad trist med skorna!! Fyfan det är också det värsta jag vet med otrevliga människor som egentligen ska ge bra service. "Kunden har alltid rätt" ska man alltid tänka. Du måste ju få skicka tillbaks dem så att dom får se? Går det inte att ta bort eller?Man måste ju kunna ha ett par skor även om det regnar ute liksom..Jag förstår att det känns som långa dagar, tur att det är helg ibland! Jag jobbar måndag-lördag, lite jobbigt när man nästan aldrig får den där "ledig känslan".Vi var på en förhandsvinsing igår på en film som heter "Pappa på burk" med Jennifer Anniston. Var bara såå bra och jag fick massor av tårar i ögonen hela tiden för att den var så himla fin! Den måste du se när den kommer ut på bio!Jag tyckte DH var bra :) Tyckte du det?

Kram söta du. ha en fin torsdag!

Nej, vad synd det där med skorna :/

SV: heej! åh vad tråkigt, ser här även hur skorna ser ut! Vetduvad det är faktiskt bara som så att du måste på något sätt få tillbaka de till hemsidan/postorder, för egentligen är vi som två skilda butiker! i butik kan man inte på något vis ta tillbaka kläder från nätet.. tyvärr!MEN att du ska bli dåligt bemött är verkligen INGENTING som ska ske! Ring upp igen och var extra trevlig - så att även de kan dra på smilbanden!, så hoppas jag verkligen att ni tillsammans kan finna en plan för detta! :)HOPPAS ALLT LÖSER SIG ! KRAM! :)

kan du inte börja nu?

Åhhh! vilken tur att jag skickade tillbaka dem!! Men ge dig inte för det där är inte rätt, om de nu är så ömtåliga så måste de ju meddela det!!

sv: eller hur?! :) ja gör du de :)

allt väl idag ? :)

Jag ska shoppa mindre på nätet också.. :p Det är bäst att se saker IRL först!

sv: ja men exakt! det där fixar ju du ;) ibland blir det så att man som kund får ta en smäll för att en annan haft dålig dag MEN det är ju bara att tänka att det verkligen inte är kundens fel och att du ska få ett par nya eller pengarna tillbaka! :)det där fixar du kvinna! HOPPAS det går bra :)

Veckans blogg tävling avslutas klockan 00.00! Så komigen och få så många som möjligt att rösta på dig.

LYCKA TILL!

http://stephaniekiratsopoulou.blogg.se/2010/october/veckans-blogg-finalister.html#comment

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.