Tick tack

                                                                  

Min klocka som väcker kommentarer, min syster & hennes sambo säger att det ser ut som en som kommer ur en automat medans andra säger att den är fin! Köpte den i Grekland för skojs skull där fanns dessa klockor överallt nästan!

Åh så otroligt skönt med fredag imorgon så skönt med helg & så ser jag ju så klart fram emot det jag ska göra..Idag blir det tvätt som gäller sånt tråkigt vardagssyssla måste ju hinnas med också emellanåt!
Aha ok. Den serien kollade jag aldrig på.

Hur har ni med vädret hos er ?

Här är de regg, blåst, hallt o grått.

Brrr

haha cool

God kväll.Hoppas att filmen var bra..Snygg klocka o snygg färg..kram kram

så snygg klocka!

Tycker den var cool!Ja, tråkigt att vi inte ses, skulle vart kul. Så typsikt som sagt att jag är ledig just denna lördag. Men det får bli en annan gång, det är väl inte sista gången du åker till sthlm :)Håller med, riktigt skönt med fredag imorgon! Vi har faktiskt inte någonting planerat i helgen vad jag vet just nu. Riktigt skönt tycker jag, bara vara ledig och ta det som det kommer.Hoppas det går bra med tvätten och att du hinner ha en skön kväll ändå :)Massa kramar!!

jag tyckte att den var jättefin!!

jobbigt att tvätta, men skönt när det är klart :)

den var häftig !

grymt snygg klocka!

Fin! gillar den, lekfull på ett snyggt sätt!

Haha, fyfan va läcker :D Behöer också ett armbandsur! Lite drygt att ha mobilen i närheten hela tiden bara för att man måste kolla klockan liksom.SV: Man har sina perioder sen tror jag mycket på att man inreder sitt hem/rum utifrån sin personlighet :) Det gillar jag, tänk om alla hade samma smak och stil... va trist det skulle va!Ellerhur... fyfan det går fort! Fast jag gillar julen så inte mig emot egentligen :) Så mysigt med alla ljus och allt pynt :D Längtar! ^^,

snygg klocka måste jag säga ! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.